Thursday, June 16, 2011

testing testing 1 2 3

Posted by norzillawatie binti zahidin at 8:23 PM


hai everybody and sekarang masih lagi berada di mode pagi. so morning to all of u. okeh baru aku prasan kenape la 2 posts aku before this xde org komen langsung rupenye xde chat box. so boleh tak korang try2 kot2 boleh ke tak comment kat entry aku ni.

just try this pun bole

testing testing 1,2,3 roger roger,roger n out.

if komen korg appear so xde masalah la dgn blog aku ni da.
a big bang tengs to mazeer mohamad sebab die yg kopak2 blog aku ni bikin baik. phew. legalah sudah otak, lutut, tangan kaki sume ni. hati pun sudah manyak senang xde masalah dah dengan dinding blog guwa.

okkey. ohzila takda cerita kat u ols pagi2 ni. so, kalau ada guwa post sat lagi. gua baru lepas makan ubat nih.gua ngantuk kena panahan ubat tadi. 10 biji gua telan.

gua pun macam dah mabuk.


sekian

imageimage


7 comments:

normizarifah said...

cOmel nyer...mcm zila....

= d = said...

blog baru ke??
cantik layout..
:)

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

normi: hehehehehe.malu lew

=d=: hehehehe.ok er

mazeermohamad said...

haha! bantai lagi buat suka hati, kan dah rosak.. hahaha! :'P

Puisi Indah Untuk Sahabat..!

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

alaaaaaaaaa :(

alif haris said...

uit jgn overdose sudah ler .. smoga cpt sembuh ya :)

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

=) mekasihhh

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea