Monday, June 27, 2011

sakit perut =.=

Posted by norzillawatie binti zahidin at 10:44 PM

uncle ni tetap hepi gile dapat perut macam ni
kalau akula
letih dapat perut camni.=.='

assalamualaikum.

hari ni saya update belog dengan keadaan sakit perut. dah 4 5 hari dah sakit perut ni xtau sebb ape.bile jumpe doc pi hospital die cakap xde pape pun. aku tunggu punyela berejam last2 die cakap its normal and nothing happened.

habistu yg selama ni aku sakit gila2 sampai xleh tido ni pasaipa? da la aku tdo ngan adik aku lepastu die pi tendang plak aku baik punya memang nangis la aku kan. pukul 2 pagi aku bangun tak pasal pasal layan cite tasbih cinta kat tv3.


aku xtaula apsal la aku sakit perut ni.xtau nape.mmg sakit gila.berak pun dah bape hari tak berak.kenapa la agaknye aku pun xtau. sedih gila jalan pun tak straight terbongkok2. kalau xlarat suruh org papah kan da macam org tua. padahal aku baru usia dua puluh dua.

mak pun da xtau nak buat ape habistu kalau dah secara saintifiknye aku normal, xkan nak pi berubat cara lain plak.dah 4 5 hari kot. ish.kadang2 xleh pikir benda yang macam kadang2 abnormal ni. gua dah penin dah. keje duduk baring je. and kalau baring gua xleh mengiring sakit gila. kalau ditekan perut mak ai tuhan je la tau gua nangis macam gua matilaki tau.

ada sapa2 tau x macamana gua nak buat. dah tak tahan hari2 camni.
T_____T



ni gamba masa saya umo 19 tahun. skrg gua dah dua puluh dua.
nampak dah xmacho plak skarang
banyak penyakit
T____T



imageimage


1 comments:

Anonymous said...

so skrg tau x kenapa prut sakit cm2??? sy ni pown dh 4 hr btrt2..

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea