Saturday, April 21, 2012

terbakaq umah nampak asap, terbakaq hati sapa yg tau??

Posted by norzillawatie binti zahidin at 10:39 PM
assalamualaikum

memang ah setelah kian lama wey aku tak ngapdet blog ni.so, kepada peminat mintak maaf tak dapat tulih apa2 journal,story pun di sini since a lot of work to do, assignments and malas dah nak letak banyak2 alasan. sbb mmg alasan! hahaha. pernah dengar, terbakar hutan nampak asap, terbakar hati siapa yang tahu?? ni aku amik dari pacik bejanggut Karam Walia Singh. ke Karam Singh Walia. mai cek taboq sikit gamba Karam ni kot hangpa tak kenai mmg hangpa dok buat trok la rugi hidup tak tgok Buletin Utama.


ni aku nak cita kat hangpa suma mai sini cek nak habaq mai, ni bukan kes2 ngungkit ka apa. tapi cek nak habaq cek terasa nak mampoihh ceroihhhh wey. T__T. hati ni dihancoqkan terok ngan segolongan orang ni yang bernama kawan. ni kawan kan, cek nak habaq banyak jenih. hangpa kan elok2 la kawan. kadang2 ada kawan tu nak kawan ngan kita semata suma tu just take for advantage apa hangpa rasa. lepastu, bila senang tak mau pandang, bila susah, jumpa aku buat muka resah. await lagu tu ha? aku xpaham. takyah sebutla apa depa dah buat kat aku tapi patotka jadi lagu tu. hangpa, hangpa kena nanti. hangpa belajaq la lebih2 sikit. hangpa dah tua bangka. hangpa nak jadi apa? 

nak jadi kan cerita, aku maleh nak layan la depa2 ni. apa pun, janganla balas jahat bila depa buat jahat. depa baca ni, depa sentap, memang mantap. tu kalau hati tu dok sentapla. kalau tak, xpala, depa maybe tak perasan or takda perasaan. 

well apa jadi pun cek nak habaq mai, just shine ur day with full of happiness. biaq pi depa tu, depa tu buat bodoh ja, sbb kalau hanpa layan sama, hangpa pun bodo. bg aku, ada satu kawan aku yg aku xkan lupa, yang dah dok lama kawan ngan aku, tp la ni dok KL. keje jauh da sana. bila dia susah senang ingat aku sini. aku hepi ada kawan camtu, dulu skola sama2 pi sama2, buat jahat pun sama2 woo. pengawas sama2. sapa2 tau, depa dapat tangkap la sapa. 

ni satu, kawan jangan makan kawan. ada kawan, boleh jadi stranger. and ada stranger bole jugak jadi kawan. hangpa nak nilai, tgok bila hangpa susah, jauh mana dia kerah untuk hangpa.tanpa diminta.banyak lagi cek nak cita tapi sikit2 cukupla. cek belajaq la mana silap cek yang lepaih2 tu cek buat jadi pengalaman hidup. yang kawan yang suka take  4 advantage tu, tgokla nnt bila takda sapa nak pi kat hang betoi2, sampai masa aku pun da tak layan hangpa, terkuboq la hang tanam diri sendiri kat situ. 2 words je cek nak habaq mai, PADAN MUKA.

hangpa jangan dok pelik aku post slang utara ni cek xtau la napa. =.=

image

imageimage

1 comments:

Anonymous said...

[p]"Specializing in manufacturing equipment, cosmetic raw materials, export-oriented than the original owner of the owner of a chemical processing plant in 2007, commodity prices coupled with the appreciation of the renminbi, he with Japan, South Korea, will sell the output pressure of society significantly . Finally, Womens Air Max 2011 the design of the red accents on the heel, tongue tag and shoe lacing eyelets . The purpose of the design is to prove the most competitive cushioning effect Nike Air Max 87 Mens Shoes can offered for runners . Sometimes gloss over women's shoes can not pacify with their [url=http://www.max95uksale.co.uk]air max 95 sale[/url] need . Nike air max Vente 鑴?Prix R鑼卍uits

Known Shoes Nike Air Max 90 that the Air Max III until [url=http://www.max95uksale.co.uk]air max 95max[/url] 2000, when it is in his name from the year of its appearance was years revisited . To begin with, we stand upon the surface of the Earth, thanks to gravity, without [url=http://www.max95uksale.co.uk]nike air max 95[/url] which we would be floating in the air . com [url=http://www.max95uksale.co.uk]cheap air max 95[/url] is a way to save your money . [url=http://www.max95uksale.co.uk]air max 95 uk[/url] fashionbagbar.[/p]
_(houziwdh)

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea