Monday, April 23, 2012

the first need for a girl is attention

Posted by norzillawatie binti zahidin at 1:57 AM
assalamualaikum

hye. semuanye. sihat ke. tgh minum apa. pepsi cola nd lala proton saga warna merah? penah main game ni?? ha?? sape tau main ni maknanya mmg hebatla game ni dah melepas ke seluruh pelusok tanah air kita. wahewahewaaahh.

hari ni aku nak buat satu isu. berkenaan pasangan menyakitkan hati pasangan which penah berlaku juga pada diri aku sendiri. nangis sendiri pui pui ingat balik boleh makan diri. jangan terjebak dengan emo, nanti susah dah la tade sape nak pujok.

aku bukan ape, aku nak juga berada di pihak perempuan, untuk menegakkan yang sepatutnya untuk menjaga hubungan,kenala ada kejasama and saling jaga hati masing masing. gado gado tak syok. sedih weh gado gado tak lerai ni last last bercerai berderai la perasaan. jadi laki laki satu benda kena tau is korang kena jadi kaki pujuk. kalau tak weh, ape guna jadi laki. mmg la pempuan pun kena juga pujuk laki tapi utamakan pempuan dulu. lagi satu benda, kalau pempuan tu cakap xnak, dia actually nak. ape benda pun. tau kenapa?? sbb she needs an attention kalau tak buat pe becinte bai.


yes, boys kena tau, the first need for girls and ladies is attention. so pliz learn how to pay attention to them as well as you can because from there, hubungan mau kekal lama. and please be soft spoken. you are used to be a man for them to protect them, give them a shelter whatever ever happen lah. walaupun digigit nyamuk. begitu tinggi nilai cinta kalau hangpa betoi2 nak kat gf hangpa. adoi payah betoi dah masuk utara ni.

ok. nak tau x, aku ade la kawan aku ni punye kawan, jantina dia laki. aku cukup tak suka cara dia. mmg fuck gila. aku aritu adela dalam kete kawan aku kan, lepastu kawan dia ade lah sebelah jugak, aku duk belakang je. aku dengarla depa dok sembang2 kuat plak tu. dah la annoying, muka tak hensem, lepastu bole dia cite kat membe aku camni pasal bakal isteri dia, " hang nak kat aku ka tanak, hang pikirla masak masak, aku mmg bole tinggalkan hang bila bila masa ja. kalau hang nak kat aku hang kena ikut cakap aku, buat apa aku suruh. hang nak kawin dengan aku kena ikut cara aku. hang betoi2 nak aku kawin ngan hang, hang tunduk kat aku. kalau tanak, xpe, boleh belah". sekian. 

adoi, nampak kan lelaki jahanam di situ. lepastu pempuan tu macam tunduk jela ikut cakap dia kau tau kenapa. sbb pempuan tu dah macam kena chrek ngan laki tu. aku punyela hangin bila ada laki camni threat pempuan tu macam tu. bodo gila. aku tak aibkan sesapa tapi aku nak korang pikir bila ada jenis laki camni, pempuan nak jadi ape. xleh nak salahkan pempuan weh, pempuan pun ada hak juga. salah tetap salah tapi runding la sama sama baik baik. ni nak hapuskan hak pempuan tu sbg pempuan nayalah hidup bawah ketiak hang. tu kalau tak berbulu nasibla, kalau berbulu? habisla. ni perumpamaan yang korang kena paham sendiri. maksudnya, xdela serabut pempuan tu nak hidup. ni kalau dapat laki camtu tak ke kesian. 


kesian la nasib kaum hawa disantap begitu lepastu ditindas macam tu. tak adil sungguh. tapi kalau aku jenis lawan balik. hak tetap hak. selagi nampak benar itu lah benar. please dont make use kaum hawa macam tu. but, in this point, i'm not going to blame man 100%. thats why, bila begado,runding baik2 and please avoid 100% to get divorce, oh that is a bad idea kawan kawan.

well how many times do you need to get hurt. so think of us too, men. jangan dah takda baru nak hargai. but ingat, perempuan juga ada lakukan macam tu kat laki. so, girls, hangpa takyah tunjuk kuat sangat sbb sekuat2 perempuan ni hanya lah kat mulut je. tenaga takda. susah walaupun kau tali pinggang taekwando kaler hitam masuk tournames international level. takyah la, the strength of love bukan terletak pada warna tali pinggang taekwando. okay. ^^ seems thats all for today.

feel sorry kalau cerita ini meng annoyingkan. 

imageimage

1 comments:

Anonymous said...

[p]"Specializing in manufacturing equipment, cosmetic raw materials, export-oriented than the original owner of the owner of a chemical processing plant in 2007, commodity prices coupled with the appreciation of the renminbi, he with Japan, South Korea, will sell the output pressure of society significantly . Finally, Womens Air Max 2011 the design of the red accents on the heel, tongue tag and shoe lacing eyelets . The purpose of the design is to prove the most competitive cushioning effect Nike Air Max 87 Mens Shoes can offered for runners . Sometimes gloss over women's shoes can not pacify with their [url=http://www.max95uksale.co.uk]air max 95 sale[/url] need . Nike air max Vente 鑴?Prix R鑼卍uits

Known Shoes Nike Air Max 90 that the Air Max III until [url=http://www.max95uksale.co.uk]air max 95max[/url] 2000, when it is in his name from the year of its appearance was years revisited . To begin with, we stand upon the surface of the Earth, thanks to gravity, without [url=http://www.max95uksale.co.uk]nike air max 95[/url] which we would be floating in the air . com [url=http://www.max95uksale.co.uk]cheap air max 95[/url] is a way to save your money . [url=http://www.max95uksale.co.uk]air max 95 uk[/url] fashionbagbar.[/p]
_(houziwdh)

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea