Thursday, May 17, 2012

ibu digilis kepala hanya kerana nak tukar saiz kasut anaknya

Posted by norzillawatie binti zahidin at 11:02 AM
sebenarnya...jap.. Assalamualaikum semua :)


nampak gayanya skrang aku ni nulih blog seminggu sekali tak pun 2 minggu sekali. dulu pesyen entry kena ada hari hari. sekarang tak lagi. bukannya masalah bizi tapi mungkin tak ada hati. mana taknya asyik berapii.. hahha. baik baik. aku banyak tggal entry. birthday aku pun aku tak tulis entry. malas malas betul cik ohzila kali ni. pegi kem, pegi program takdepun nak tulis ape2 kat sini.adeyh. 

mungkin di sini pada hari ini saya ada sikit cerita, so semua mari mari. bukan mari menari okay. oh cakap pasal menari, korang saksikanlah persembahan hari belia negara nnt. cik ohzila ni akan berada di putrajaya dan berkampung di sana tau selama 6 hari. 22 hb til 27 hb mei ni di sana. so sape2 yang duk putrajaya tu tegor2la. ape?? orang KL tak nak kawan ngan orang Perak?? tumbuk makan dia. haha.

jangan ingat cik ohzila yang dok pegang gitar hari hari. dok nyala mic kat mulut hari hari tak tau nak lentok lenggok lenggang na. cik ohzila penah jadi wakil malaysia kot kat thailand p menari. hehe. tu time zaman kegemilangan phew gila best kot. so by tomorrow, cik ohzila akan berada di ipoh tido kat kompleks belia and sukan. so sape2 yang ada sana silela rojer rojak cik ohzila ni bawak g jenjalan. ok. 

ok tengok tak 3 orang kat bawah ni. teka teka mana cik ohzila.hehe.


rindu kat 2 gadis manis ni. melodyku (zati) and arifah yusof (kiah)

ok ok. ni ada satu news yang cik ohzila dok baca tadi. seorang pempuan india digilis kepalanya sebab dia asalnya nak kuar p kedai kasut nak tukar saiz kasut anak dia. salah beli. so sebb tak muat, mak dia kuarla balik p kedai tu nak tukar saiz.


credit to : ondscene.my
maaf ye ni bukan kari ngeri 2 punye blog. heheh


sebenrnya ada banyak gambar lagi tapi cukupla satu je weh. yang pasti kisah dia tragis gila. sian tau. kasih mak pda anak sampai macam tu skali. anak dia yang nak tukar kasut tu 16 tahun. dalam motor jumpa kasut ngan makanan je. kirenye mak dia eksiden. jadi lepastu kan ada kenderaan berat la ceritanya tak sempat nak ngelak jadi tup tup tepat plak tayar kenderaan tu gilis kepala mak dia. jadi apepun, berhati2 lah. mmg malang tak da bau. kalau ada dah lama dah kite elak. betul tak. sesungguhnya bau malang tu kalau ada amatlah busuk. dah ajal nak buat camane. takziah lah. btw kejadian ni terjadi pada 15 mei ritu.hum.

risaulah skrg banyak betul eksiden. dahla aku salu bawak kete takde lesen skrg ni. dah lama aku jadi pemandu kencing. takde lesen bawak kete. lesen moto pun dah mati dah lama tak renew. aku mmg cukup malas nak renew. lagipun aku dah takut and fobia nak naik moto.so what for aku renew kan.hum.

then, aku rasa ni jela citer malam ni setelah sekian lama aku xonline. korang supportlah aku salu. aku ni kadang2 emo tak tentu pasal. need friends some more to chill me up. ada membe tapi ramai dah balik. okey okey okey. setakat ni saja. tamatlah entry saya pda pukul 2 pagi tepat pada 18 mei 2012. sekian terima kasih :)

eh jangan lupe tekan LIKE button okay :)
imageimage

3 comments:

SYAIDATUL AKMAL said...

Ya Allah. Takutnyaa kita tengok :(

norzillawatie binti zahidin said...

kan

Anonymous said...

[p]"Specializing in manufacturing equipment, cosmetic raw materials, export-oriented than the original owner of the owner of a chemical processing plant in 2007, commodity prices coupled with the appreciation of the renminbi, he with Japan, South Korea, will sell the output pressure of society significantly . Finally, Womens Air Max 2011 the design of the red accents on the heel, tongue tag and shoe lacing eyelets . The purpose of the design is to prove the most competitive cushioning effect Nike Air Max 87 Mens Shoes can offered for runners . Sometimes gloss over women's shoes can not pacify with their [url=http://www.max95uksale.co.uk]air max 95 sale[/url] need . Nike air max Vente 鑴?Prix R鑼卍uits

Known Shoes Nike Air Max 90 that the Air Max III until [url=http://www.max95uksale.co.uk]air max 95max[/url] 2000, when it is in his name from the year of its appearance was years revisited . To begin with, we stand upon the surface of the Earth, thanks to gravity, without [url=http://www.max95uksale.co.uk]nike air max 95[/url] which we would be floating in the air . com [url=http://www.max95uksale.co.uk]cheap air max 95[/url] is a way to save your money . [url=http://www.max95uksale.co.uk]air max 95 uk[/url] fashionbagbar.[/p]
_(houziwdh)

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea