Sunday, June 10, 2012

caroline mentor 6- i admire u

Posted by norzillawatie binti zahidin at 8:33 AM
its been a long time kenapa tah aku dah malas nak layan blog ni. kena didik jari tangan ni kena rajin update blog tetiap hari nak cari sales pun takkan kat facebook je kan. oh ya, right now tgh tgok mentor 6 final ni. and aku sangat ghairah tengok caroline, ziana zain and azlan typewriter and ada satu yang tertinggal atas stage tu iaitu aku. kahkah. 

Photo: Caroline pandai menari! #Mentor6 #DemamMentorFinal

sumber : TV3 Malaysia punye facebook. 

people know me coz i can sing, i can dance, i can play guitar a bit, i mulut bising, penat kalau diam, and of course saya adalah penjual baju ha ha. jap. part i can sing tu macam tak betul. maaflah. ok pasal mentor ni aku rasa yang bole menang is caroline. berdasarkan sms pun caroline agak tinggi gak percentage dia. so i wish that she can be the champion of the mentor as well. so go go caroline. 

aku tgh runsing ni sbb fb aku xleh komen xleh like and xleh post status ni xtau kenapa. sape tau kenapa. aku maleh betulla dengan fb ni leceh betul ada limitation macam ni buat aku rasa nyampah tau tak.i feel so bad so bad. erk. as for me zatul dah buat yang terbaik and aku suka la die berganding dengan ziana zain. and the great thing would be happen kalau aku ada dalam penjara tu. pergh eh meletup juga nabila huda. biasalah peranan sbg hot chick or mak ayam kena menyerlah mak...and aku sangat admire dia berlakon. phew. 

ok sama2 vote for caroline. suka dia suka dia. :)



i wish i can be one of the protege some day .boleh tak? 

imageimage

6 comments:

penyuluh perikanan said...

kunjungan disini selamat malam, mampir yuk

norzillawatie binti zahidin said...

selamat malam

Shazney Shamsuddin said...

wahhhh best best kan lagu baru dia..
btw awak pakai font ape eh...

norzillawatie binti zahidin said...

shazney, saya pun xtau font ape. jenuh nak cek coding html satu2. huhu. saya amik template ni trus ada font ni. :)

IdaRaida said...

ala kita xpernah tgk pun...

best ke.. nk search laH!

norzillawatie binti zahidin said...

tgok laaa...benda dah habis baru nk tgok.haha

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea