Monday, June 11, 2012

ohzila shopping online!

Posted by norzillawatie binti zahidin at 5:42 AM
hye buddies. kat sini saya nak buat promo sikit boleh. kalau tak boleh, kenapa? blog aku. k fine. haha. sorry buddy. begini ceritanya, saya ada menjual couple T, men's wear, ladies wear, dresses, bags dengan harga yang murah murah and yang pasti semua ready stock and no pre order. so, di bawah adalah antara hot item yang laku di pasaran.


 
-click gambar-
RM38
hitam, merah,biru



-click gambar-
RM42



-click gambar-
RM34
pink/orange/blue


-click gambar-
RM34
kuning/biru muda/hitam


-click gambar-
RM42


so actually banyak lagi baju2 dalam ni. and korang sangat2la dipelawa diundang dijemput ke page saya yang ni di OHZILA SHOPPING ONLINE <-- CLICK SINI tau. 

saya juga mencari agen ni. sape2 berminat sila pm saya tau. senang je jadi agen. bukan susah pun. hehe. jom shopping!


imageimage

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea