Wednesday, June 13, 2012

orang islam dibakar hidup hidup

Posted by norzillawatie binti zahidin at 10:30 PM

selamat tengahari. dah pukul 1 ni. so u ols mesti tengah lunch kan. or tengah masakkan?? or ada juga yang tengah puasa selamat ganti puasa. hiks. yang mana tengah datang rajin nak baca entry ni rajin2la  like page saya di sebelah kiri korang ni je. nampak tak?? :) tengs much xD

there is a news and look at the picture below. ia adalah mereka yang beragama islam bangsa burma dan myanmar tak silap saya  yang dibakar hidup2 oleh tentera negara itu sendiri. apela salah diorang. ini memang tak boleh diterima oleh kita semua right? sama2 lah kita doakan mereka agar berada di kalangan orang yang beriman.



sumber : Lie Gj Penang


++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


tengs much for reading. btw kepada sesiapa yang berminat untuk shopping datangla ke page saya di ohzila shopping online <-- klik sini. dan di bawah antara hot item yang terlaris!


Photo: RM28
3663black

rm28
hitam,hijau, putih


Photo: RM32
Measurement : Length: 66cm Shoulder: 35cm Sleeve: 40cm Bust: 100-140cm
Material : Soft Cotton

rm33
hijau,biru

Photo: RM29
Measurement :
Size M:Bust: 90cm Shoulder: 36cm Sleeve: 59cm Length: 59cm
Size L : Bust: 94cm Shoulder: 38cm Sleeve: 59cm Length: 62cm
Material : Blended Cotton


rm29


nak lagi?? datangla ke page saya tau! hey, agen juga diperlukannn :)

imageimage

6 comments:

♥e'in♥ said...

astarghfirullahalazim.. :(

Aishah Jahirah said...

sangat kejam...;(

klANA said...

hilang sudah sifat kasih sayang sesama manusia..huk2

IdaRaida said...

sgt kejam..!
sedih nya

caliph shuriken said...

mmg kjam cara hpus etnik cmni...

norzillawatie binti zahidin said...

sedih sangattt!

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea