Thursday, July 26, 2012

baju pakai raya

Posted by norzillawatie binti zahidin at 11:16 PM
 korang nak tak pakai baju raya cantik2 nanti. mesti nak kan? so ohzila ada jual some items yang korang mesti suka punya lah. plus murah pulak tu :D




semuaaa ni RM28 saja exclude pos. masuk pos tambah rm6 la macam biasa. ada sesape nak order please contact me at Ohzila Shopping Online <-- klik. ATAU klik je pada gambar tu :)

atau ada sape2 nak varsity? semua ready stock. 


EC1023 blue RM44



EC1023 gray RM44



EWC291 blue RM44


so sape nak just click pada gambar atau boleh klik page saya di OHZILA SHOPPING ONLINE. semua harga exclude pos! salam ramadhan! jangan puasa yang yang yokkkk!

imageimage

0 comments:

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea