Tuesday, August 14, 2012

tawau satu

Posted by norzillawatie binti zahidin at 7:49 PM
assalamualaikum


selamat hari raya weh kat korang2. miss me tak ?

you know what right now saya di sabah location di tawau dan akan beraya di sini pada tahun ni setelah bertahun tak balik. bukan derhaka tak balik ke tanah sendiri, tapi sebelum ni takde rezeki lagi nak ke sini and plus saya masih budak2 lagi. skrg dah umur 23 tahun dan berkat usaha sendiri. alhamdulillah saya sampai ke sini dengan jayanya tapi sadly, i'm alone here without my family.


 so if u see on the image above, yang red highlighted tu lah daerah tawau. sumpah banyak gile oran nak nak dekat raya ni. nnti aku upload gambar2 aku kat sana. aku pun dah macam pelat cakap sabah sampai dah rupe cakap ape tah. hilang melayu hilang sabah. mmg tak baku sbb tak ikut buku.



ni antara bandar2 tawau tapi kalau ikutkan dia punye screen shot mmg lagi amazing dari ni. sumpah. tawau lagi sesak dari manjung. kau tau public bank dia besar nak mampus. mmg besar. tu baru public bank. and ape yang tak de kat sini?? semua ada. big apple pun ada. macam2 ada. mcdonald pun ada. tak tau le nak cakap.


aku nak terjemahkan lagi tawau ni kat korang tapi aku rasa nanti la sbb tak syok aku xbawak kabel hp plak nak upload gambar. aku pun on9 kat cc je weh. sedih nok. susah tak de line intenet tak bawak broadband. hiks. oklah korang. selamat hari raya. bape hari je lagi :)

imageimage


6 comments:

intan.maisarah said...

ko raya disana? hati hati ye di sana. aku sayang ko

amranaiman said...

dok tawau ke lama x nmpk huhu http://ayampenyek.blogspot.com/2012/08/fb-cover-photo-raya-contest.html meh join

norzillawatie binti zahidin said...

sayang ko juga intan :')

amranaiman: ada tawau la ni. mmg lama xnampak kan. :(

SyamimiNazifa said...

selamat hari raya :D

man said...

slmt hari raya..mst beh kan dok tawau..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

norzillawatie binti zahidin said...

syamimi : selamat hari raya syamimi :)

man : hahhaa,. best gile tau

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea