Saturday, August 25, 2012

tawau dua

Posted by norzillawatie binti zahidin at 3:16 AM

hye selamat hari raya ke 7 kawan kawan.

btw saya masih lagi berlokasi di tawau sabah. haih, bape hari je lagi nak balik nye pun. haih. hari hari dok hitung tinggal bape hari je lagi kat sini. entah bila nak balik lagi. :(


ohzilepot :) dekat airport ritu. gegeh.



tiket tiket




bila bosan baca novel ni. seyes best :) tak rugi membe aku jadi penulis.




MASwings :)


perihal gambar di atas sepatutnya post masa kat entry TAWAU SATU sebelum ni. Tapi aku gegehkan tag kat sini juge sesaje le. btw, mmg satu experience yang agak ganas kalau mmg naik flight sorang2 balik sabah macam ni. aku ckp dengan korang mmg first time le cite nye ni. okay. tak tau ape menda nak kena buat dulu masa kat airport mula2 dulu. aku tgok je orang sekali kau naik flight lambat padahal awal da sampai kat airport tu.

btw korang tau tak. dekat tawau ni ikan dia murah gila. sangat gila murah gila. mmg harga dia macam tu kat sini. tak caya tgok gambar kat bawah ni.




murah2 gila ikan kat sini. kalau beli sekilo ikan selar rm1.50 seminggu baru hauk makan tau tak. mmg teruja betul aku masuk pasar kat sini. sbb ada juga ikan yang aku xpenah nampak diorang buat makan. so the excitement is always their whenever i entry the market. mmg nampak la muka jakon aku yang macam tak penah masuk pasar ni. huih. sudahla ikan2 nye semua fresh2 belaka. 




opss gambar tak clear la plak. Nokia X3 je pun. haha ni kat pasar gantung tawau. mmg best2 le. macam2 ada kat sini. sayur pelik2 pun ada kau. ke kot le aku sorang je yg xpenah tgok sayur2 macm tu.

ape2 pun mmg best aku cakap kau. mmg best gile duk sini rasa nak duk lelama. and pada budak pempuan yang cakap budak sabah sakai, kotor, jijik ape sume tu. siap kau bila aku jumpe kau aku tonyoh2 mulut kau. pasal kau, orang2 sabah kat sini yang salah paham panggil semenanjung, semenanjing ko tau. terasa la aku sorang2 kat sini bila diorang dapat tau aku orang semenanjung. padahal ic 12 kot. silap sbb aku tak pandai cakap bugis, tak pandai cakap sabah je. haih.

nanti aku sambung lagi di tawau tiga. end tawau dua.

imageimage

4 comments:

Bro Aim said...

oi oi..kirim udang galah 5kg

norzillawatie binti zahidin said...

punyela banyakkkk udang galah kat sana

Anonymous said...

[p]"Specializing in manufacturing equipment, cosmetic raw materials, export-oriented than the original owner of the owner of a chemical processing plant in 2007, commodity prices coupled with the appreciation of the renminbi, he with Japan, South Korea, will sell the output pressure of society significantly . Finally, Womens Air Max 2011 the design of the red accents on the heel, tongue tag and shoe lacing eyelets . The purpose of the design is to prove the most competitive cushioning effect Nike Air Max 87 Mens Shoes can offered for runners . Sometimes gloss over women's shoes can not pacify with their [url=http://www.max95uksale.co.uk]air max 95 sale[/url] need . Nike air max Vente 鑴?Prix R鑼卍uits

Known Shoes Nike Air Max 90 that the Air Max III until [url=http://www.max95uksale.co.uk]air max 95max[/url] 2000, when it is in his name from the year of its appearance was years revisited . To begin with, we stand upon the surface of the Earth, thanks to gravity, without [url=http://www.max95uksale.co.uk]nike air max 95[/url] which we would be floating in the air . com [url=http://www.max95uksale.co.uk]cheap air max 95[/url] is a way to save your money . [url=http://www.max95uksale.co.uk]air max 95 uk[/url] fashionbagbar.[/p]
_(houziwdh)

Anonymous said...

[p]"Specializing in manufacturing equipment, cosmetic raw materials, export-oriented than the original owner of the owner of a chemical processing plant in 2007, commodity prices coupled with the appreciation of the renminbi, he with Japan, South Korea, will sell the output pressure of society significantly . Finally, Womens Air Max 2011 the design of the red accents on the heel, tongue tag and shoe lacing eyelets . The purpose of the design is to prove the most competitive cushioning effect Nike Air Max 87 Mens Shoes can offered for runners . Sometimes gloss over women's shoes can not pacify with their [url=http://www.max95uksale.co.uk]air max 95 sale[/url] need . Nike air max Vente 鑴?Prix R鑼卍uits

Known Shoes Nike Air Max 90 that the Air Max III until [url=http://www.max95uksale.co.uk]air max 95max[/url] 2000, when it is in his name from the year of its appearance was years revisited . To begin with, we stand upon the surface of the Earth, thanks to gravity, without [url=http://www.max95uksale.co.uk]nike air max 95[/url] which we would be floating in the air . com [url=http://www.max95uksale.co.uk]cheap air max 95[/url] is a way to save your money . [url=http://www.max95uksale.co.uk]air max 95 uk[/url] fashionbagbar.[/p]
_(houziwdh)

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea