Thursday, December 6, 2012

4 rangkap saje

Posted by norzillawatie binti zahidin at 1:41 PM

hai kawan kawan. jam 4.45 pagi. di telinga sedang berdendang lagi jambatan tamparuli akustik. boleh tahan kan. ape kabar? ohzila bizi gila sampai blog pun tak lalu nak ngadap dah sekarang.

masih tak tidor lagi dan sedang pegang gitar, umur dah 23 tapi tgok hidup macam laki bujang pegang gitar pukul 4 5 pagi main lagu cintan jiwang tangkap leleh masuk sangkar terburai perasaan. silap tak nampak bulan je. kalau nampak bulan , keluarla lagu widuri agaknya. bob tutopoli penyanyi nye. penah dengar??

ade benda aku nak citer tapi aku rasa keadaan tak sesuai lagi nak story. something that i want to share with all of you. :) sudi ke nak dengar. mentang2 la aku da lama xon kan. xtau la kan mana la tau. korang dah lupe si cengeng yg nama ohzila lova ni.

ape pun gua harap u ols semua mantap2 belaka dalam kehidupan memasing. skrg bulan disember macam2 nak kena plan baik2, banyak function, org lain dan macam2 lagi la plannye. 

imageimage

2 comments:

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea