Tuesday, December 22, 2009

i like karam singh walia..

Posted by norzillawatie binti zahidin at 4:35 AM 0 comments

haha...die bukan polis trafik
setiap saat angkat tangan..
x tangan kanan tangan kiri plak die angkat..
tp xangkat kaki...
bukan angkat berat punye org..
walaupon badan die agak 'belon' itu..
hahah...
diela karam singh walia..
wartawan tv3 yg agak femes..
dr cara die becakap..
manade org cakap cam die..
komsas die mesti terer..
madah xnk puitis plak..beralun..
berombak...sume adela...
peribahasa....panjang macam cerpen aku rase..
salu sampaikan berite tentang alam persekitaran..
ha..kalau cuaca buruk..alam terkontang kanting..
kompom die kaye..
sebab org cari die...die sangat care pada alam..
bukan pade sesetengah manusie skrg ni..
agak2 xleh nk bakar rumah..bakar hutan..
last2 jadi banjir kilat..
naseb bek ade manusie macam uncle karam..
wlaupon die non muslim..tp die sangat beretika dalam alam..
trimas uncle karam
wa tabek sama lu..gua nk belatih angkat tangan 1minit 100x..
test test!!

p/s: entah knp aku cte pasal die ak pon xtau

ha??

Posted by norzillawatie binti zahidin at 3:55 AM 2 comments

ha...???sentap aku...
i love u??
tersedak aku bile die cakap camtu..
xpela..wat xdengar je..
xnk pk ape2..
mau njoy dulu.. lalala
hidop aku pon xstabil..
banyak lagi benda penting drpd sume ni..

p/s: guess who?

Monday, December 21, 2009

aku bkn 50 rggit

Posted by norzillawatie binti zahidin at 3:54 AM 0 comments

bile ade sorg kawan yg ku anggap kawan baek tetibe nk wat jaat kat aku kawan ke namenye tu..?? mengoffer rm50 kemudian suh datang epoh... enjoyla konon bersame die... tetapi....ade fishcake di sebalik sambal ikan masin... cam gampang... die nk ak bagi badan aku kat die dengan harga rm50.. bapak jahanam giler.. even aku sexde2 duet pon..xdela sampai camtu nk mggadaikan maruah aku.. kawan ape ko ni ha.... sampai ati ko...aku xnkla macamtu... plzla..aku mmg minx tolong...tp kalau ko nk tolong.. biarla dgn cara yg halal..janganla beli aku macamtu.. aku da xkn dekat ko...xkn sesekali... sedih aku mengenang ko camni.. buat ape ak kenang ko?? wtf la beb.....pkla...aku bukan 50 ringgit...

p/s: nafsu babi hutan pe die ni

Tuesday, December 15, 2009

http://www.myspace.com/syaiqnurnat

Posted by norzillawatie binti zahidin at 12:20 PM 2 comments


arakian la kamu iqbal....knpela tak paham2....
knpela kena mention pasal aku terang2an kat ctu..
same je if u mention kat kpm yg aku ni awek ang..
da tarang tang tang aku je men gtar pempuan kat kpm tu..
bukan nk blagak la kan...sape lagi...uk berzapin kalau bukan aku..sume nk mention..adoi..letihla macamni...u ade prob..me too..plz la dude....be matured....n let solve all this things 1 by 1...jangan campur aduk r beb...just concerntrate pada ayah yg sakit tu...n pade mama u yg darah tinggi tu....tolongla...
i beg u...u janganla mention bukn2 kat ms u...plz...i ade juge personaliti kena jaga...
n i da cakap ngan u b4..just find another gurl...plz...i need some time utk betulkan n stabilize myself...plz...i xtaula...nk cakap camne..i believe that akan ade org yg akan sayang kan u..n just get out of my life...jangan sampai i pulak wat hal depan public nanti...i appreciate what u have done b4 to me...caring n so on..no need to mention here...tp..org lain da perkotak-katikkan keadaan n bercakap xhenti2 bile u wat hal.plz..i think u have to change urself..u xpayah nk berlagak sosial..padahal u xseperti itu..i know la...i sosial bukan teruk mane pon..but i kno..u pandang lain..up 2 u la...but can u think wat happened in ur past..i mean.."wani"...u leh kan wat camtu kat die time g teluk batik..ajk surau ke tu?oh my god..u cakap lain..tp actely jadi lain...cakap ape ni..cakap keling pon aku lagi paham la...plz r..jangan nk cube menipu penipu la...plz..u xpro i rase dalam bidang nih...blaja lagi sket...ok..nampak aku terus jatuh cinta..jom kiter dengar lagu dangdut bulan cinte ni...eyek..bapak geli...cube bayangkan bile evanescence atau paramore nyanyi lagu tuh...mak ai..mmg gelek sangatla...adoi...tolongla..yg pelik lagi tu...macamane leh minat gitar plak tetibe ni..em..musykil...dan2 music is my life...ok xsalah..but nampak sangat macam hipokrit la bang...plz la..be urself...u minx kaple ngan die..u cakap xde prasaan masa tuh..saje2 je...mak ai.bapak player ke hape nih..tp nampak aku buat kali pertama abg iqbal teros jatoh cinta sama cik norzillawatie...macam tetikus je bunyinye...abg bukan nk mengumpat..tp cni tempat aku meluahkan prasaan...saat aku tengok papa u kat hosp agak sebak sebb teringat kat ayah aku...(al-fatihah)..mm...so..u jagala papa u elok2..xpayah pk i lagila..n 1 lagi..."manje" nama panggilan aku konon2nye...padahal ex ko sape ek name tino tu..fatin atiqah...yap!padahal die pon hang panggil manje..bapak sentap da aku...tau sebb ape aku tau..ms lama hang dok menyeru name manje..itula inila..lap u la..mop u la.padahal tu bukan aku...tu tino lamo mu...gelenya ah..aku mase tu da perasan da...skali bile gg ngan nabel dok belek2 ms ko dr awal abad ko cipte..rupe2nye..bukan aku la manje tu...mmg agak shial di situ..krane if aku menerime ko dengan sewenang2nye utk jadi pakwe aku..maknenye aku ditipu..ha mari kite dengar plak lagu dr scoin....bila cinta didusta hati mula gelisah...ehek..ehek...aku xmerengek macam tula..maap ek abg scoin..pape pon iqbal...plz la jangan pakse i camni..u salu sangat dok tanye i..takkanle manje xade prasaan rindu atau sayang even sikit pon kat bb?aritu da janji kalau sayang u akan 10x lagi sayang..yap mmg betul bro tp kalau acappan sayang aku xkn aku nk kena sayang die gak...padahal gue xda pape relationship spesel mahupon jiran terdekat ngan acappan...so think la bal...sayang tu bukan tuju pada satu aje iqbal..kawan2 mak ayah sume...plzla...CINTA XBOLE DIPAKSA..bak kate nik la kan..betul nik??(make sure ko komen blog aku nih ek..balik penang tros senyap..mengong...)...so kite kenala trime ape yg da tersurat...iqbal..plz la jangan wat i malu..n i actely ade taste tersndri..bunga bukan sekuntum...aku ni bukan bunge tp batu..plzla..cr bunge..ok...there are many girls outside there...waitin 4 u...maaple jike aku bercakap agak kasar..kerane..bagi aku..blog ni ade lah tempat sumpah seranah aku..cakap xberkire...tros taip tanpa dipikir..terus tulis ape yg lalu kat pale otak..aku bukan baik sangat pon...da la lari dr umah..so u crla org yg salu duk umah..

papepon thanks da ubat sakit prot...xmakan2 ag..
kerana aku bukan pemakan ubat..
maap

p/s: jadile ajk surau balik...ok

nk ke xnk

Posted by norzillawatie binti zahidin at 11:08 AM 2 comments
nk ke xnk..nk ke xnk...
xnk tp nk...xknla...aku xnk pon..xnkla...
nk??oh ..tidak same skali..
xnk...bukan kisah pon kalau ak xbalik..
never..xkn nk punye...
xnk...
xnk n xnk....
n last but not least..

tanak!!!!

p/s: bon ko paham x aku xnk...

pinggan pemangse baik punye

Posted by norzillawatie binti zahidin at 9:35 AM 2 comments

aku bukan nk larikan umah aku pastu bawak jinjing macam bawak sayur atas kepale pastu nk kena tanye org "abg nak beli umah x".. aku juge bukan dilarikan oleh umah macam umah terbang tetibe leh bawak aku ke buana selatan afrika tetibe jumpe pelakon2 madagascar... tp yg nyata aku.. aku nk lari dr umah..yg agak serba serbun xkena macam babi lahanat pedas xpedas aku peduli ape.. hati aku sakit..duk umah macam bangkai bernyawe.. bangkai anjing pon gerak2 ag rasenye kalau hidup.. kesakitan hati yg amat sangat.. mmg benar kalau ikut hati mati.. ikut rase binase.. aku xde sume tu.. aku ikut hati....pegi mati.. ikut rase....rase jela...rasekan.. pengalaman hidup aku bertambah satu bab apebile aku cube berlari.. lari dari duk umah aku d num 125 taman seri mawar tu.. eyy..bonda..salahke aku nk tegur adinde2 aku.. baru kena penyepak yg xbrape nk kena.. da nangis macam kena parut kelape.. aul yg 6tahun pon tau wat keje..eyy tolongla.. mmgla kalau dipikirkan balik budak2...tp janganla manjekan sangat.. tensen aku..sakit ati..bukan suh wat keje berat pon.. keje senang...sume nk kena suruh satu2 ke.. pastu conference baik punye apebile balingan pinggan macam lontar peluru sungguh2nye kt dapur umah aku.. balingla selagi bole kalau balingan tu boleh menkeluarkan duit.. nanti jangan menyesal makan nasi pakai surat kabar.. xpon pakai kain buruk kat umah tu wat alas... daun kari pon ade nk ganti dengan daun pisang.. xpayah wat kari..da rase kari da nasi tu..amek hang.. pkla sebelom wat sesuatu...agak2 da baling tu... pandai baling pandai kemas... naseb bek ko kemas.. nk tegur pon xleh.. ngat mak je ke leh terase ati.. aku pon ade perasaan la..duk manjekan ika sangat.. macam pempuan gedik... jangan nk samekan aku la ngan org lain mak.. aku api..batu baik punye.. xhancor2 bapak keras nye..kau pon tau.. kalau mak baik sangat...jadile baik.. tp baik ke sampai baling pinggan mangkuk.. baik sangat kan..taik hang.. knpe nk kena baling pinggan mangkuk...?? persoalannye...n jawapannye.. ko xde point nk blas point aku... kan kan?? pinggan jadi mangse... pinggan pinggan.. nantila kalau aku ade duit aku beli set giyacomo punye.. tp nk makan pon xde duet..trimas bon blanje bihun goreng td.. even oily..yak yak... ikutkan hati...aku xnk ngaku ika tu adek aku.. degil sangat..apesal aul leh je ikut cakap aku.. da besar gedabak pon xleh nk ingat ke.. aku ni penah ke suh buat ebnda xelok penah ke tegor benda xelok cube pk sket..ade otak jangan letak kat betis.. jangan letak kat nenen...bodo... (*&^@#$%^&*()_... aku bukan mara kat adek2 aku sebenarnye mara kat mak aku yg tue tu.. da tue.. eish..banyak je point aku nkc akap ni.. pk mak kan...cukupla sampai stakat ni je aku cakap.. over2 kang...tahle.. even da derhaka... tuhan jela tau pe ku rase... aku tabahkan hati jela..tu yg mampu.... hati rabak seyh......ditikam kencana mak punye pasal.. aku redah je.. 2 tahun lebih aku blaja...penah x skali tepon aku "along sihat ke...da makan ke..watpe.." xpenah...never...never... apela name aku sebagai anak yg xberayah ni... sendr mau ingatla....aku trase macm anak yatim pon ade.. xpenah dibg duet mak bapak...tp org lain kasi.. macam ank angkat org len je pon ade.. ape lagi....xcukup ke kasi aku hati hancor bekecai... kaca pon xkecai macam ati aku tau x.. dek mulot mak yg macam adela kegampangan nye yg kadang2 leh wat aku xtahan.. jangan diduge ye bahasa aku yg indah ni... mmg...bahasa jiwa bangsa...budi bahasa budaye kite.. tp umah kat num 125 tu manede budi bahasa... aku rase r....hem..pn sanawati....aku pon ade perasaan.. walaupon ko melahirkan aku...tp ngatla...buatla aku spt ko yg betol2 mlahirkan.. aku ade prasaanla....plz.. get me into da rite places... ku da xtahan sebak... chow!

p/s: trimas bon n nabel..
luv u so much!
kerane mensupport aku...dr blakang.. always be by myside..
when i'm crying n laughing..
even i'm eatin' bihun gorang or drinkin' teh o suam..

Friday, December 11, 2009

kesian kaw!

Posted by norzillawatie binti zahidin at 4:34 AM 1 comments
aku ade sorg kawan ni...
namenye danny la aku panggil..
sekampung lahir ngan aku...
kesian kaw...
aku simpati atas ape yg menimpe kau..
ala..ko baru 3...
aku ni sampai 4 fail lagi hebat..
tu kisah dulu r..
skrg aku xtau r camne kan..
weyh danny....
aku akan sentiase sokong kaw dari blakang..
ape yg menimpe ko ni mesti ade hikamhnye...
xpe...dun wori..aku sanggup buat ape ko suruh..
bile aku jumpe ko nanti...ak akan pukul ko abis2 an..
aku bjanji..kalau aku xpukul ko namenye aku bukan norzillawatie la..
hahahahha....mmg xsabar nk pukul kaw..
xpe ade 2 sem lagi..aku harap pasni study r betol2..taw
jangan main2 ag..jangan keje..tu yg penting..
tp ape yg lagi kesian kat kaw adelah..
sem 6 nanti ko xdapat pt r sebab pointer gpa ko bawah 2..
so ko kenala bjimat dr sekrang...
tau..aku sentiasa sokong hang...
xsangke hang leh plak kol aku..
maaple celcom aku xde bat la bai..
yg lain tah camnela...
nanti aku datang penang aku jumpe hang ek...
babai......

done!

trimas bonbon..

Posted by norzillawatie binti zahidin at 4:07 AM 0 comments

kerane memberi ruang meletak gamba ku yg comel ituh.
hehehe....
seronok bile menang banyak dalam skuad era myvi arituh
kat perodua...
heheh...watever...
nate ni rupenye ade blog...
ngatkan bute blog..aiseh...
hehehhe....
ape2 pon selamat menjalani exam insurans sabtu ni...
hahaha....jgn le drift salu..
kalo sayang kete hang xpayahle bawak laju..
ang nk kejar ape...kejar aku??
xpayah..aku sanggup tunggu hang..
heheh...


trimas bonbon
www.azwandesa.blogspot.com

p/s: sonok kena tamparan hebat aku??heheh

Thursday, December 10, 2009

katak sengal-cucuker

Posted by norzillawatie binti zahidin at 7:39 AM 2 comments
d cini ku ingin intro kan pade readers ttg katak2 yg agak ade pedoman hidupnye
meke agak sengal n aku pon xtau tah nape ku nk pgil deme katak..
mungkin tu paling sesuai kot..
nk panggil kucing...xcomel..
nk panggil gajah xbesor..
nk panggil semut...xkecik..
nk panggil rimau...xmengaum..
nk panggil lipas...xde sayap...xde sesungut..
tp bile panggil katak...ade la sikit persamaan tu..
katak melompat..ye..meke mmg melompat..
ha...adela tu...

katak2 tesebut adela..

1. bon bon (bontoter)

membawa kete toyota corolla...bewane putih...
bunyi tanak kalah macam lori bawak balak...
napak polis buat2 baik pakai seatbelt..
konon pemandu berhemah muka xnk innocent plakkan..
tp dalam ati..aku n kawan2 yg sudi kawan ngan die je tau...
macam pelesit tah nk kejar amoi mane aku pon tataw..
hei bon bon..jike kau bace ni blog..
time kasihle kat aku..
krane aku mmberi ruang edisi bonbon dalam blog aku ni..
hahaha....

2. nabiler...

pemilik viva hitam avg 9520..yg baru 3bulan pakai katenye..
yg sentiase mmbawa ke mana je mana kite nk pegi..
ala2 teksi tata lagaknye..
dulu xjadi cucuker...
sekarang cucuker tername...
sampai belobang pinggang aku mnjdi tempat cucuker die..

3. niker shasha

ni lagi gile tataw nk cakap camne...
aku pon xleh nak maktubkan di sini pe label aku nk bg kat die ni..
gile..ye mmg die gile..
sewel...sawan sume bagi kat die...
hai lalat....selambe badak die panggil aku tikus..
pecayela...kalau jumpe die ni..
kalau korg cakap tingkap...die akan jawab tombol pintu..
kalau korg cakap cawan..die akan jawab pembukak tin..
kalau korg cakap kuning..die akan jawab hijau kelabu sket ala2 kemerah2an
mmg korg xkn menangla..
bajetor betol..
baru umo 19 bape ari...padahal..
ni cucuker bukan agung punye..tp tah ala2 tak bertauliah bile becakap..
xske karoke...tp cakap kat org..."tadi aku yg nyanyi tu.."
hahha...tu la niker...yg diminati oleh segelintir wanita waniti yg bernama wani..
hehehe...juga diminati oleh combi..n emi...
n ntah sape2 lagi yg aku xketahui...
hot la konon...
maap ye..ku xtau nk sembang pe...
ku cakap seabis baik je dalam ni...


done!!thanks katak2....

p/s : to bon bon...ko nk najua ke ajua..haha...awek keliling...tp...jgnle rupe keling..
to nabil..jadila driver tebaik..
to niker..jangan mare....mari2 pegi klang...

Wednesday, December 9, 2009

hidup dengan baju

Posted by norzillawatie binti zahidin at 8:20 AM 0 comments
apebile cuti di rumah...
macam biasa..hari2 mesti mau pakai baju..
xde baju nk pakai ape...
xkn nk pakai daun kot..
depan umah aku pon ade daun kari je padahal..
xcukup nk menutup kulit2 aku..
hehehe...

pagi2 bangun...
ika akan jadi mangsa bahaman aku..
"ko pegi sapu depan umah!aku xnk tengok ade sampah2!"
"masak air!"
"basuh pinggan!"
ape lagi..da rupe mak tiri plak aku..
tu la cara aku nk mendidik org yg degil...
care lembut xleh pakai..kasi gertak sket jantung...

aku plak buat ape..??
pegi la kat mesin basuh....da le manual plak tu..
kalau manual biasa xpe..
ni manual sungguh2 ni..
mule2 bilas kasi pusing sket dalam 1/2 jam..
pastu aku yg kena buang air die..
sebab da tersumbat..heheh...mesin lama r katekan..
agak2 pastu kasi spin sket dalam 5minit..
then step seterosnye adelah proses menebarkan kain macam roti canai agak2nye..
iaitu.."sidai kain"...

dalam banyak2 bnda yg ade kena mengena dengan kain..
aku plg ske sidai kain..aku pon tataw kenapa...
pastu agak2 da kering da kain ni..
kenan angkatla kan...
pastu ade satu lagi proses..
iaitu lipat kain..ni benda yg aku paling xske skali..
sebab akan melipat baju yg pelbagai saiz..
dan jenis...
kalau same je sume..senang..skali harung je..
(gampangle nabil ni...)

lepastu proses ni akan berulang la sampai le agak2 baju tu da xde pemakainye...
da lipat,simpan..da simpan pakai balik kalau nak..
pastu basuh,bilas,spin n keringkan pastu angkat kain..pastu lipat balik..
ala...tu le ctenye pasal baju...
(nabil gampang 1)

aku pon tataw knp aku cte pasl baju arini
sebab aku rase aku kejekan baju n kain2 arini macam keje kat kedai dobi plak..
banyak beno...padahal kat umah tu bape org je duduk..
baju oh baju...

kalau xde hang..telanjang le manusie..
hehehehe...
done!

p/s: dr nabil: tepukan gemuruh untuk baju!!!!!baju!baju!baju!

Tuesday, December 8, 2009

bile ku da pegang gitar

Posted by norzillawatie binti zahidin at 11:50 AM 5 comments
menggigil adoi xsedap badan...
xda irama xde lagu...
mane xnye...suara pon xde..
bile xberkumandang lagu feveret aku...
macam xbestplak hari2 biasa ku..
teruskanlah by agnes n memori tercipte by shila oiam..
layan lagu2 baru pon agak best jugak...
seventeen...selalu mengalah...

agak lama makcik aku perap gitar kat uamh die xberbukak2..
ape kes...macam reti main..
last2 aku pegi amik sndr kat uamh die..
simpan2 buat ape..
bagus aku layan..
sambil berdendang dalam kete viva hitam ber plat AGV 9520..
kepunyaan nabil...
terkeluar juge suare gg yg lunak lagi mashuk bersame driver yg memandu straight
dr ipoh ke manjung..ala2 bas tata slownyer...
ku dendangkan lagi lagu aris ariwatan yg bermule dgn
"entah mengapakah hatiku bergetaran..bila bertemu lagi oh kekasih lama"..
xketahui pe tajoknye...n aku pon goreng hantam labu badak kod2
tp arakian kena la plak kodnyer bersama lagu tu..
hana pon turot mensumbangkan lagu tu..n last2 layan~~~

agak gian nk pegang gitar dalam sebulan...
setakat pinjam anak cik su punye gitar sebelah umah aku..
xsama ngan gitar aku..agak xbest mengancam pegangnye n mainnye..
sekali la ku goreng lagu perhaps..hehe...layan jugak sambil dengar hujan rintik2..
rintik2 apenye kalau air da nk masuk umah..banjior yop...
hahaha...

walopon sore xde...tp kusabar..layan jela...
ape bole buat...pegi karok pon xdapat gak nk berabes2an macam nabil,gg,cuya serta bon bon..
geram ku dengar lagu 'mengapa' disumbangkan secara drastik sebegitu rupe
oleh bon bon..kurg asam..tu lagu aku padahal...
kau tengokle nanti...ku nyanyi bukan da macam nicky astria..
ni zila mafia manjung mari..xpaya kolar2 naik...kasi angkat bahu..xpayah..
gua lalu....org tabik punye..(padahal....aku takut lipas..)

aku jua memiliki tamparan misteri..ah..nabil sudah rasa selalu..
gg,syed n nabil juga begitu...bon bon baru rase td..
hebat bukan?tangan aku da la tulang ala kadarnye..
bukan macam tulang lalat kalu hinggap pon xrase..
ape nk buat..aku lataher mafia bakal dikenang salu oleh meke2 yg
salu ditampar ole aku..
hehe...aku pon tanak jadi begini..
ape kan daye...

banyak je cite lagi....
nantile...

p/s: bile aku mengarut pagi2 bute..

apebile stalker itu lelaki!

Posted by norzillawatie binti zahidin at 11:40 AM 0 comments
bon ko jangan gelak...
yg aku xpaham tu....iqbal tu maslah aku ke diorang..hahaha
patotnye akule stalker paling agung skali..
ni macam ade yg naik takhta lebih dr aku...
laki plak tu...
hehehe....apebile nama meke adela gg n nabil...
mmg hebat...bile menjadi stalker...
sampai sem lepas punye komen pon cr...
ahahaha...
tme kasih krane membantu aku...
cr point pon..sebab da xnk kat iqbal tu...
siap save gamba lagi dalam laptop..
meke mmg stalker yg hebat..
thanks to u...

p/s:bon hanye mampu senyom...nik ko tacing aku sepak kang!!

clark kent xjadi!

Posted by norzillawatie binti zahidin at 10:39 AM 2 comments
ku perkenalkan sorg ni...
aku nk mention gak...nk wat camne kan...
i'm very direct person...
to iqbal...whoever u are...
saye nk cakap le sket...saye xmau kamu...
xmau kamu....kamu pentipu...
tak tau kamu begitu...
kamu ade le rupe sket..good looking...but just 4 ur appearance...
hati...ada skit tarak baik la bhai...gue ade sket tarak ngam sama lu..
lu skema..gua rock...
lu hati banyak bunga...gua hati banyak batu...
lu panggil awek kekasih...gua panggil....awek suda...
lu jiwang...gua metal...
apa bole buat...
lu surau....gua karok punye tempat...
lu mengaji....gua menyanyi....
lu joget kepak ayam..gue real joget ronggeng baik punye..
lu makan banyak..gua makan sket...
lu jimat..gua boros...
lu mpp...gua lupe...(bakal kot)...tp gua xundi lu...xnk r...xkn undi punye..
knpela lu suke gue...banyak beda...
reason tabah je xbole pakai...sebab lu xkenal gue lagi...
konon xminat wani...tp peluk2 pakai seksi...ape kes bhai...
lu cakap time minx kaple xde hati kat die..ape jenis laki r...
khunsa pon xmacam lu...
maafle..straight to de point...gue cakap jalan xberliku...xde simpang siur..xde R&R...
baru hati terpanah tersusuk lembing kate2 gue..
inipon atas tambahan ayat2 meke2 die sebelah aku...
meke ni batu api...so..bile batu api+api...terbakar la bhai..
maaple...gue da xleh sayang lu...sebab xleh trime la...
what u've done before in front of them...just in front of them..
iqbal..sorry....gue xsuke dikongkong...apekan daye...
xpayahla..kasi kate2 jiwang..just take care of ur dad...
make him feeling well.....
saye doakan ur dad cepat sihat...n i just b strong..
hal kite2 nanti2 r settle...
ok....

p/s: cinte ade kat mane2

stop luka!

Posted by norzillawatie binti zahidin at 10:11 AM 0 comments
sudala..hati xnk sedey2...life must go on..
n chill...bile sedih..xpayah ngis..
kate rock...
tp...nk wat camane dlam hati ade taman...
suda..suda...luqman is my past...
just stay in da present n find ur future..
kawan2 ade......mau kasi aku hepi...
n luv to be a part of them...
they always make me laugh...no cry..
tau knape aku tanak nangis..
sebab bile aku nangis..duit tak kua pon dr air mate..
kalau duit kua..keje aku nangis jela..hahah
hari2 makan mc flurry..
kenyang aku....just be chill....
tu le kawan2 yg salu cakap ngan aku...
past is past..n just let bygone be bygone...
apepon....fuck lu...

p/s: tak payah la buat2 bunuh diri ke ape ke...pahala xbanyak pon...ayat je lebih...poyos

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea