Tuesday, December 15, 2009

http://www.myspace.com/syaiqnurnat

Posted by norzillawatie binti zahidin at 12:20 PM


arakian la kamu iqbal....knpela tak paham2....
knpela kena mention pasal aku terang2an kat ctu..
same je if u mention kat kpm yg aku ni awek ang..
da tarang tang tang aku je men gtar pempuan kat kpm tu..
bukan nk blagak la kan...sape lagi...uk berzapin kalau bukan aku..sume nk mention..adoi..letihla macamni...u ade prob..me too..plz la dude....be matured....n let solve all this things 1 by 1...jangan campur aduk r beb...just concerntrate pada ayah yg sakit tu...n pade mama u yg darah tinggi tu....tolongla...
i beg u...u janganla mention bukn2 kat ms u...plz...i ade juge personaliti kena jaga...
n i da cakap ngan u b4..just find another gurl...plz...i need some time utk betulkan n stabilize myself...plz...i xtaula...nk cakap camne..i believe that akan ade org yg akan sayang kan u..n just get out of my life...jangan sampai i pulak wat hal depan public nanti...i appreciate what u have done b4 to me...caring n so on..no need to mention here...tp..org lain da perkotak-katikkan keadaan n bercakap xhenti2 bile u wat hal.plz..i think u have to change urself..u xpayah nk berlagak sosial..padahal u xseperti itu..i know la...i sosial bukan teruk mane pon..but i kno..u pandang lain..up 2 u la...but can u think wat happened in ur past..i mean.."wani"...u leh kan wat camtu kat die time g teluk batik..ajk surau ke tu?oh my god..u cakap lain..tp actely jadi lain...cakap ape ni..cakap keling pon aku lagi paham la...plz r..jangan nk cube menipu penipu la...plz..u xpro i rase dalam bidang nih...blaja lagi sket...ok..nampak aku terus jatuh cinta..jom kiter dengar lagu dangdut bulan cinte ni...eyek..bapak geli...cube bayangkan bile evanescence atau paramore nyanyi lagu tuh...mak ai..mmg gelek sangatla...adoi...tolongla..yg pelik lagi tu...macamane leh minat gitar plak tetibe ni..em..musykil...dan2 music is my life...ok xsalah..but nampak sangat macam hipokrit la bang...plz la..be urself...u minx kaple ngan die..u cakap xde prasaan masa tuh..saje2 je...mak ai.bapak player ke hape nih..tp nampak aku buat kali pertama abg iqbal teros jatoh cinta sama cik norzillawatie...macam tetikus je bunyinye...abg bukan nk mengumpat..tp cni tempat aku meluahkan prasaan...saat aku tengok papa u kat hosp agak sebak sebb teringat kat ayah aku...(al-fatihah)..mm...so..u jagala papa u elok2..xpayah pk i lagila..n 1 lagi..."manje" nama panggilan aku konon2nye...padahal ex ko sape ek name tino tu..fatin atiqah...yap!padahal die pon hang panggil manje..bapak sentap da aku...tau sebb ape aku tau..ms lama hang dok menyeru name manje..itula inila..lap u la..mop u la.padahal tu bukan aku...tu tino lamo mu...gelenya ah..aku mase tu da perasan da...skali bile gg ngan nabel dok belek2 ms ko dr awal abad ko cipte..rupe2nye..bukan aku la manje tu...mmg agak shial di situ..krane if aku menerime ko dengan sewenang2nye utk jadi pakwe aku..maknenye aku ditipu..ha mari kite dengar plak lagu dr scoin....bila cinta didusta hati mula gelisah...ehek..ehek...aku xmerengek macam tula..maap ek abg scoin..pape pon iqbal...plz la jangan pakse i camni..u salu sangat dok tanye i..takkanle manje xade prasaan rindu atau sayang even sikit pon kat bb?aritu da janji kalau sayang u akan 10x lagi sayang..yap mmg betul bro tp kalau acappan sayang aku xkn aku nk kena sayang die gak...padahal gue xda pape relationship spesel mahupon jiran terdekat ngan acappan...so think la bal...sayang tu bukan tuju pada satu aje iqbal..kawan2 mak ayah sume...plzla...CINTA XBOLE DIPAKSA..bak kate nik la kan..betul nik??(make sure ko komen blog aku nih ek..balik penang tros senyap..mengong...)...so kite kenala trime ape yg da tersurat...iqbal..plz la jangan wat i malu..n i actely ade taste tersndri..bunga bukan sekuntum...aku ni bukan bunge tp batu..plzla..cr bunge..ok...there are many girls outside there...waitin 4 u...maaple jike aku bercakap agak kasar..kerane..bagi aku..blog ni ade lah tempat sumpah seranah aku..cakap xberkire...tros taip tanpa dipikir..terus tulis ape yg lalu kat pale otak..aku bukan baik sangat pon...da la lari dr umah..so u crla org yg salu duk umah..

papepon thanks da ubat sakit prot...xmakan2 ag..
kerana aku bukan pemakan ubat..
maap

p/s: jadile ajk surau balik...ok

2 comments:

Name:sKyWaLkeRz said...

betul3..
betul 2 cinta x bley dipaksa mmg aku yg ckp tp aku xtujukan kat sape2 la ye..
cinta ibarat tenggiling dtepi jln..
lau kita paksa suh dia bkak gulungan dia 2 mmg dia xkn bkak pny..
last2 skali dia akn bkak sndri n pndai2 la dia cari arah idop dia 2 sendiri..
n ag 1 mmg dia ni bkn bunga n mmg dia batu..
she is rock not chicken shit flower..
she is the faymous rockers kenduri kawin in the KLang..

zila_rock!! said...

nik nk aku sepak laju2 ke nik....mangang!!!

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea