Tuesday, September 27, 2011

tiga rasa

Posted by norzillawatie binti zahidin at 11:52 PM

you know what, after macam a long time jugaklah tak update story here sangatmangatbangat bizi kalah prime minister macamana cerita baru jadi student. orang lain semua sibuk pegi openhouse tapi assignment saya bersepahsepah tak kasi pegi openhouse. apetah lagi nak tidor. tak sekali. mata jangan cakaplah. duduk sebelah panda macam takda beza. +..+


tapi kalau nak meng-camwhoring memang aku sempat. sorry sometimes entry memang rasa ikan masin tak macam gula manismanis tapi better lah kan dari mencuka memasammasam.takla.... semua orang sekarang ni nampak aku mengata asyik masam aje tak senyum senyum. aku rasa clause tu dah aku dengar for past2 years ago so lantaklah bila masa aku nak senyum pun.

please be someone that can make me happy all the times i'm alive.

memang title tiga rasa takde relation langsung dalam entry ni tapi kalau jadi hot story mmg aku tak tau ape taste korang. terima kasih baca cerita si boh-san ni.


imageimage










3 comments:

i am S!L4H.. said...

ingat ikan masak 3 rasa td. haha

agak pening di sini. ngee

nub said...

itu lah tu.. dahla tengah lapaq. dengaq 3 rasa jaa terus belenja ayaqlioq. hahaha

norzillawatie binti zahidin said...

hahahahha... sabau ajela

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea