Tuesday, September 6, 2011

he he baju baju

Posted by norzillawatie binti zahidin at 6:39 AM


assalamualaikum..=.=

ok. tak bertitik satu pun di kepala idea idea yang bernas untuk membantu dalam assignment yang tergendala pada hari ni so sekarang gua nak buat satu benda. gua nak promote something yang u ols might like especially ladies lah. he he. gua kan buat bisnes gua nak promote u ols bajubaju update yang terbaru he he.

kalau mau silelah ke page aku ni and bukak albumnye :)




sekian terima kasih :)
banyak lagi baju lain untuk u ols

imageimage

1 comments:

Wanita2u said...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea