Tuesday, August 30, 2011

raya pertama-eat raya!

Posted by norzillawatie binti zahidin at 3:11 AM

jadah tak? kadangkadang bosan jugak raya ni. sementelah tunggu sahabat handai balik dari kampung mereka ni, mmg melangu ajela tak tau nak buat apa. makan kuih raya, lemang rendang laksa bihun sup lontong oh makanmakanmakan, tapi ape nak kisah, kan i love food. weeeeeeeeee. bukan senang nak dapat makan sedapsedap weh. haruslah memuliakan bulan raya ni sbb time ni la hidupnya makanan yang mmg stahun skali aje datang.




tak perlula aku menamakan makanan2 di atas sbb mestilah dah tau sendiri. hahaha. walaupun kenyang sekarang tapi tgok gambar ni pun dah cukup menggiyorkan meleleh bagai. emmmmm. telan plak dah ayor liyor. mmg awesome makanan yang ade di keliling skrg. harus makan! jangan risau pasal berak. sbb mmg dah jadi satu kelaziman kalau makan lepastu berak. yekyek!


selamat hari raya!

imageimage

6 comments:

Nazryn Mishar said...

ade lagi satu kelaziman.
kalau minum banyak lepastu balik rumah cari tandas nak kencing! :DD

norzillawatie binti zahidin said...

ha ha. ni so kelakarr!

ღ p!nk veLvet ღ said...

owh sedapnyer lemang :P

norzillawatie binti zahidin said...

hahaha.tu lemang copypaste dari google aje.haha

amranaiman said...

ketupat rendang sila nikmati kawan~~ sedapnye :D

norzillawatie binti zahidin said...

tau xpe!

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea