Tuesday, August 16, 2011

hem hem hem

Posted by norzillawatie binti zahidin at 7:30 PM


hem hem hem
harini dah macam hari sabtu
tapi sebenanye hari rabu
tu pun kalau harini korang baca blog aku
kalau esok korang bacala tersipusipu
sebab hari rabu dah lepas dah ritu
mesti cakap macam tu

hem hem hem
hari xtau nak wat ape
sebab dah kalau duduk rumah saja
mulala ternganganganga
siang bertahan lapar ngan dahaga
oh tu kan perkara biasa
nama pun bulan puasa
korang jangan pulak buat2 tak bisa
jangan pulak buat buat lupa
makan minum bersahaja
hai nak kena repot ke?

hem hem hem
nak cakap pasal raya
bunga raya jalan raya
tak tak bukan itu maksud saya
ini kisah baju raya
kalau kisah xde feel nak raya
ni kan pulak nak beli baju raya
macam2la hal nak beraya
tapi kalau nak ingat seraya brkata

"wei ko ingat askar beraya?"
"bagus kau ganti tmpat mereka"
"diorang nak raya ko plak xnk raya"

aku da ternganga
kawan aku da mengata
okbai aku xnak cakap pape
ok memang aku nak beraya
janganla benci raya
raya menyatukan kita



+++++++++++++++++++++++++++++++++++++


gua masih meneruskan tradisi gua punya entri
gua nak cakap ngan semua empunya diri
sapasapa nak beli baju raya sendiri
kasut raya sendiri
untuk orang lain punya diri
pun boleh sama sekali

bole la add saya punya diri
di facebook saya yang ini


gua nak tunjuk sikit2 barang ini
harap lu orang sukahati
sebb gua kasi harga rendah hati
cukup tak baik hati?







kalau suka inform la saya :)


0 comments:

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea