Tuesday, August 9, 2011

grab sebelum terlambat!

Posted by norzillawatie binti zahidin at 6:30 AM






korang jangan nak menganga sangat tgok bajubaju cantik di atas ni ye. tak guna menganga je. ape lagi sila sila la bertandang ke page saya di sini. korang bole view album hot dress!! ok. dengan harga yg berpatutan aku rasa korang patut beli nak nak yg fashionista tuh. huhu. so sebelum menjelang nya 11 hb August 2011 better korang grab la sehelai dua. lagi banyak lagi bagus. so cepat2 la sbb ni pre order. huhu. du werry. barang dijamin sampai.

skrg ni aku gila bisnes.=.= diam owk.

imageimage

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea