Monday, August 1, 2011

jenahak macammacam rasa.

Posted by norzillawatie binti zahidin at 5:52 AM

salam 1 ramadhan buat semua. how r u guys. macamana puasa mesti letih kan but bila da bukak puasa mesti sangat syiok kan. mmg tak kan disangkal lagi waltu berbuka tu. bila waktu berbuka mesti nak on time je. bila masuk waktu maghrib kalau bukan bulan ramadhan, xde la plak nak on time. jangan2 ok. jangan melambat2kan semayang. no no no.

hum. puasa harini yela biasa2 aje. rasenye xyah mention la hari ni aku breakfast makan ape, lunch makan ape. perghhhh. mestila xmakan ape2. duduk diam tido ngadap laptop, update status facebook plus kelas petang sangat mengantuk nak nak belajar LAW plak tu. dugaan kan. chill je la. setan xde pun.


jeng jeng jeng. bukan gambar sebenar
=.='



woaaah. hari ni saya punya menu masakan adelah sebenarnya ikan jenahak masak 3 rasa. tapi disebabkan tak cukup bahan, tak taula jadi masak ape, tapi sedap tau u ols. dipuji dan terpuji. alhamdulillah. bole la dimakan. sedap plak tu walaupun xcukup bahan. hehe. puas hatila beb masak sendiri. rasa sendiri makan sendiri.kan. plus makan reramai lak tu. mmg lagi la layan. 3 orang kat umah aku ni mmg da cukup ramai da pun. kalau sembang macam ade 100 orang.

kalau tgok status aku harini mmg agak moody la sikit. but tepis punya tepis sikit punya sikit, aku saba jela. saba je. walaupun ade caci maki termaki sikit. xsikit pun banyak je pun. mmg saba habisla walaupun da terlepas maki hamun macam2 sbb kalau ikutkan aku nak baling barang da tadi. lepas tu angin punya angin aku baring, nangis n tertido. adela masalah peribadi yang pang pung pang buat aku sakit hati gila2 harini.

xpela. xnakla ikutkan sangat marah2 kan. orang kata marah tu syaitan. and for u, kalau nak berubah, buatla cara nak berubah, nak kata fake ke tak xtaula, but plz do it because of Allah. bukan sbb orang lain. and plz bear in mind, aku mmg banyak sakit hati ngan ko. and plz dont let me hate u.

imageimage

4 comments:

intan.maisarah said...

puasa weh.. aku doakan ko makin menjadi solehah lepas puasa ni

salam sayang
<3 <3

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

tsk tsk sayang ko jugak <3

khairul said...

sedapnya ...........la ni baru pukoi 10.30..adoii

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

sabo ajelaaaaa

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea