Friday, August 5, 2011

niaga niaga

Posted by norzillawatie binti zahidin at 1:46 AM

alhamdulillah dah 5 hari kan dah puasa. aku plak macam dah tak menyempat2 nak update blog sekarang. dengan study, kelas, meeting, exhibition oh mai mai sangat sibuk. adakala ter emo emo plak hari hari penat punya pasal, sampai nak gado gado pun ada. sampai tak cakap semingguuuuu. skrang da ok da. sayang dia hehehe....

plus sekarang plak aku dah stat bisnes nih. haih. orang sibuk bisnes aku pun nak gak. kan. seronok lah rasanye. buat bisnes and rama jugak la orang dok beli barangan aku ni. aku jual dresses and kasut and sangat cantikla. sangat rugi sangat kalau tak beli sebab aku jual dengan harga yang sangat affordable, reasonable,and cheapable! nak nak silelah ke facebook aku. add and be my friend!

takde hal la kalau kawan kawan ngan gua, tadek hal kalau lu nak add sebab bisnes pun, xde hal jugak lu nak add, tengok2 xnak beli, lepas tu remove. hahaha. bukan belagak la. aku mmg xkisahla kisahnye. kan. so pada2 yang macam interested nak beli baju dresses and kasut, mai mai la beli beli nak nak dekat raya ni. ^_^

so gua tempel tempella sikit antara dresses and wears yang gua dok jual secara online ni. hehehe. pasti tertariklah!


RM 29




RM 30



RM 33




RM 35



RM 34


RM 28



RM 29


so belilah barangan saya and kalau nak tahu banyak2 lagi dresses yang lain silelah klik gamba di bawah iniiiiiiiiii...


silekan silekan :) only RM 34 :)


ok!

imageimage

4 comments:

cik mas said...

cantiknya dress rm 35 tu :)

miZz_nizZ said...

zila,moga biz lncar ye=)

Carmen said...

nice weih..aku dh taw dh ko nie ader smgat interpreneur.

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

mekasih pada yg menyokong sayaaaaaaaa

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea