Sunday, August 7, 2011

shoessss lagi!!

Posted by norzillawatie binti zahidin at 9:47 PM

eh korang yang nak add aku dekat fesbuk silekan sangat2. dont hesitate to come to my page and do view the dresses and shoes! ok. u have to and it is a must sebab susah nak dapat barang2 cantik sebeginiiiiiii. oh.



so just click kat kasut kuning atas ni and visit lah my page and beli la kasut2 yang merambangkan mata ni! hahahaha. it is so yellowwy!

and pada sape2 yg tak tahu cane nak order, sila la ke fb saya di www.facebook.com/norzillawatie.zahidin

add saya ( kalau xleh add, sile mesej saya nnt saya add balik) lepastu pilih kasut yg suka and berkenan di hati and as simple as abc, u make payment to me and it'll be deliver in a period of time given. so ape lagi. ape lagi. beli beli!


imageimage

5 comments:

: husna : said...

ohsemnye!!!

NMH said...

syanteq tapi kaki susa size..-.-'

Si Hitam Manis said...
This comment has been removed by the author.
EkaBukanMakcikKau said...

aku tgk kasut kau ni mak aku nmpak terus " woi nak beli kasut tu keh ? " bahhahaa tak bleh blah ah mak aku ni

sueasyiteru said...

selain dari kaler kuning ada kaler lain lagi tak?

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea