Sunday, August 7, 2011

shoes!!! shhhhhhhooes!

Posted by norzillawatie binti zahidin at 11:18 AM







nampak kan gamba2 di atas. mestilah kan kalau dah menarik tertarik tak kan nak termenung aje. bole la hubungi saya kalau berminat :) kan nak raya. beli di sini juga berbaloi dan puas hati dengan high quality yg ada.

skrg ni otak bisnes. tak tahu kenapa padahal belajar Business Information Technology. macam xde kena mengena bile kena jadi budak marketing buat bisnes sebegini.

wootwoot.

imageimage

6 comments:

Salmiza S. said...

cantekk zila :D tapi tkut xde saiz mcm hari tu ~

Salmiza S. said...

cantekk zila :D tapi tkut xde saiz mcm hari tu ~

cik panadol said...

erk!! dah jatuh cinta kt kasut tu....cmne nk order?

khairul said...

minat sunggoh ngan kasut no

fatininani said...

kasut dalam second gambar tu lawa, wane hijau. xde information lain ke? mcm size, harge?

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

just click the picca :)

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea