Saturday, August 13, 2011

sepi sunday

Posted by norzillawatie binti zahidin at 9:59 PM

hye you ols. assalamualaikum. apa cerita hari Ahad ni. gua borink padahal keje belambakan memintakmintak suruh dipegang disipakan buat nak submit esok supaya takdela kena berdiri luar kelas kan. tak pun xdela kena berdiri atas kerusi kan. huhu. sekarang zaman da maju takdela denda2 macam tu lagi. stakat berdiri kat tepi kerusi je paling2 pun 2 jam meh. mmg nak mampos kan berdiri 2 jam. sedih gila aku.



hahahha.


cinonet betol denosor ni. ok.so what to be done has to be done by today. erpp. betol x ni ayat aku ni mmg dah tunggang langgang bergelimpangan mintak mahap la ye. so sekarang dah puasa ke 14. da 2 minggu la beb! so ade lebih kurg 2 minggu jugak lagi nak raya nak habis puasa mesti korang skrg tgh excited gila beli sakan raya mentang2 gaji up up bonus raya lgi peh peh mmg bersyukur la beb. ade jugak yg gaji up naik 2 kali ganda peh ape kah tak sia2 ko pi shopping free free kan. untunglaaaaaaa da keje. aku ni mana keje lagi.harap cari duit sendiri je dulu ni mehhh. hahahhaa.

by the way, mmg sesaje aku letak title sepi sunday sebb entah rase mmg tah xde pape kan hari ni nak2 posoposo ni mmg takdak idea nak berbalun kat sini so ape yg sempt di copy paste di kopi je k. nak mengeteh tak bole kan. hahaha.

well well well.

aku msih lagi meneruskan kandungan yang sama bagi setiap kali entry dah macam satu kewajipan plak kan. ha sape2 nak beli baju raya kasut raya bole pm aku k.






bolela add saya di www.facebook.com/norzillawatie.zahidin
kalau xleh add saya. do pm me k.

imageimage

3 comments:

Nurfazilah Cipa said...

comel neh kasut tuh..:)

jom tgk name korea:)

http://nurfazilaharsat.blogspot.com/2011/08/meh-tengok-nama-korea-korang-ape.html

ZWAN SABRI said...

Baju raya n kasut raya untuk lelaki xde ke? HUHU


MySuaraBlog: Cahaya Matahari Rangsang Hormon

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

fazilah: orderlaaaaa

zwan: hahha.xdeleeeeeee

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea