Saturday, August 27, 2011

fb akaun ke-2, vote for me as well!

Posted by norzillawatie binti zahidin at 3:29 AM

salam. ni entry kdua untuk hari ni. and setelah bertahun bukak fb, kali ni aku terpaksa create satu lagi account untuk fb sebb limited 5000 je friends on facebook. mark zuckerberg kenapelah buat 5riban je. ce tambah sikit lagi or make it 10k ke bolehla jugak kan.


so boleh la klik gamba di atas untuk add akaun aku yg kedua ni yang bernama sama jugak macam fesbuk asal

tapi for those yg dah add aku tu xyahla add aku dah. ni ade jugak yang add aku ape kena. wuwuwuw. xlarat woo nak layan 2 2 akaun ni sebenonye weh.hahaha. stoplah pasal akaun fesbuk kedua ke ape ke lantakla.


++++++++++++++++++++++++++++++++

ni plak pasal contest. kalau boleh dan sudisudikanlah vote aku ye pada gambar aku yg bawah ni. and ade 2 step aje punggg

step petame:


lepastu step kedua:

klik gamba kat bawah ni and like jugak. hehe.


Please help me to win this contest..

bolehkan. easy sangatsangat. and sayang korang sangatsangat. mintak maap kalau entry ni tak bagi 5 bintang punye story nak mintak menepati citarasa korang.T____T


imageimage

7 comments:

ORLANDO AHMAD said...

bincang elok elok ngan mark zuckerberg

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

hahahaha. yeah orlando!

♥ MRS ZACKS ♥ said...

aduiii ramai sgt pmnat ni smpai pnuh da account fb :) hehe

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

errrr......manade

intan.maisarah said...

lagu ko syahdu

Mohd Hazim said...

susah orang femes nie

norzillawatie binti zahidin said...

intan: aku nangis dengar lagu ni *jiwang sat

shrek: sape femes. hang la. bukan aku

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea