Wednesday, November 16, 2011

patah seribu cover by zilla

Posted by norzillawatie binti zahidin at 10:50 AM


assalamualaikum peeps dudes ke sape sape tahla sekian alam sekarang yg sedang stalk blog aku. well, here ada satu video aku cover untuk shylla hamzah padahal xkena suruh pun. so please komen lah cakapla mengatalah ape segala yang suka xsuka gua terima.

this is patah seribu for all of you out there :D

eh eh sebelum tu please do stop or pause player aku kat tepi sidebar blog aku ni eh. kang korang dengar suara ori lagu ni plak. kan ...ok. bye

imageimage

2 comments:

Qaseh said...

Dear...so sweet,luv it...Qaseh ni singgah and say hi...

Islam said...

Pls make a post related comments
Allah
Islam
Muslim
Dajjal

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea