Sunday, November 13, 2011

terasa lebam

Posted by norzillawatie binti zahidin at 7:41 PM

memang terkena dekat muka sendiri and terasa lebamnya.
bersabar dan bersabar banyak banyak.
kawan-kawan, tengs 4 support me


imageimage

6 comments:

dwaty said...

saya tak luah kat fb... tapi luah kat blog... yang rahsia besar tu la ler... simpan sendiri jer...

norzillawatie binti zahidin said...

you good :)

Amoi MiyaSya said...

dah jadi trend kot . skit2 nak upate kat fb . tak faham

norzillawatie binti zahidin said...

T_T

HaiDa HiDa said...

dulu2 masa baru bermesra ngan fb ada la jugak post bnda2 mcm tu, tapi Alhamdulillh lepas geram tu tak pernah lagi.. dan rasanya semua tu biarlah rahsia.. dan skank fb dah berehat panjang.. :)

Islam said...

Pls make a post related comments
Allah
Islam
Muslim
Dajjal

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea