Tuesday, November 1, 2011

monyet, comment box gua tak leh function T__T

Posted by norzillawatie binti zahidin at 3:32 AM

this is so sarcastic-sangat-sangat

sebenarnye ape yg aku nak sampaikan kat sini
comment box aku tak bole guna la gilaaa
macamana aku nak buat niiiiiiiiii

mazeerrrrrr tolongla!!!!!!!
T___T



imageimage

8 comments:

norzillawatie binti zahidin said...

HACKED BY MAZEER MOHAMAD!! kah3! okay,, saya melawak jakk.. test3! rock3! "KAN KU BERIKAN SEMUA.. AGAR KAU GEMBIRA SENTIASA.. ENGKAU TETAP PERGI.. PERGI MENINGGALKANKU SENDIRI..." alamak, terlebih nyanyi sudah.. kah3! :'P

norzillawatie binti zahidin said...

damn mazeeerrrr

Si DauN CeRi said...

kena virus ke??

mazeermohamad said...

hahaha! bluetooth cepat!! :'P

mazeermohamad said...

nope, @Si Daun Ceri.. Zilla neyh banyak sangat renovate blog dia.. sampai comment box dia disfunction.. hahaha! kejam gila ko Zilla,, kesian comment box yang xde salah apa2, kah3! :"P

norzillawatie binti zahidin said...

si daunceriberiselori: xdela....i haritu tukar2 layout pastu dgn xtau ape2 trus jadi macam ni.

mazeer: lap u lap u tapi manada kejam meh, pasal sayang la aku naik gila ni sampai terpaksa panggil kau. hehehehe.mekasih tau mazeer tapi apekan daya aku xda jumpa lagi widget bluetooth ni...untuk blootoothfollowers kat kau

Ekmi Rabat said...

okey je saya komen nie. testinggg

norzillawatie binti zahidin said...

tu la pasal. mknanya da ok laaaa :D

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea