Thursday, November 10, 2011

jantan boroi

Posted by norzillawatie binti zahidin at 11:41 PM

you alls, kali ni takde version kelakar kelakar punye cerita pun sebab gua tengah mengganas melapah marah yang tengah menghangin satu badan gua ni. ya Allah, betapa kuatnya amarah gua. gua sampai nanangis semalam kaw kaw liaw punya kau buat.

+++++++++++++++++++++++


mari sini gua nak sembang. kau ingat kau tu hebat sangat berabad-abad. aku tak penah kacau life kau walau setitik mana pun jatuh air peluh kau sikit pun aku xpenah amik tahu. and aku xtau ape takdir aku boleh kenal kau si jantan boroi. apela punya sui aku kenal kau.

ape je orang buat even ko xkenal, perlu ke ko judge macam tu. perluke kau nak kisah hidup orang lain even ko xkenal, ape punye penyibuk jaga tepi kain dalam orang apesal. ya Allah, aku xpenah jumpe manusia sebegini hina martabat nya, sampai macam tu skali. yang aku xpaham, aku pun xtau ape masalah kawan kawan kau tu sampai diorang pon join skali.

and yang aku xpaham lagi tu sampai susah aku rasa aku nak translate kat google ni, perlu ke kau post kat facebook mengata aku macam macam sampai aku xpaham lagi berabad xpaham, ape punye pengecut betul ko jantan boroi. and yang lagi aku xpaham, kenapa aku gado dengan laki. aku memang dah pelik dah dengan kisah sedih kau ni apehal xpaham aku damn damn kenapa kau gado dengan aku.

lagi satu, ape benda punye hal life aku dengan kawan kawan aku, semua kau nak sibuk,. ke ko suka kat aku. tolongla. muka kau dah buruk, hati dah busuk, weh sampah pun boleh belah lagi dari ko. plzla. buat malu je. yang aku hangin skrg ni, kau bz body hal org lain tanpa sebab. tanpa sebab tu yg pasti aku memang xpaham.

aku rasa, hidup macam ko ni, macam xlama je senang. sbb kau sndiri pun hina kesenangan orang lain. jadi sebelum Tuhan tarik balik ape ko ada, baikla ko bertaubat kaw kaw dulu and plz do improve your menganjing melalak skills sebb tak efisien langsung la ko post macam tu kat facebook.loser. F for you.

kalau kau pempuan memang kau aku panggil hey bitch, kalau ko jantan, dah memang dasar jantan xguna memang babi la aku panggil. babi.paham. so please la orang kaya, jangan nak jatuhkan diri sendiri lepastu ade hati nak jatuhkan orang lain. ape punya PHD ko ada. tau PHD, penghasad dengki. paham. tak style langsung. pergh, orang KL kan. pakcik aku duk KL takdela perak macam kau. macam haram.


++++++++++++++++++++++++++++++

memang setelah sekian lama aku xmemaki di sini. maaf blogger.bye.


imageimage

7 comments:

konde said...

sabar saja, pasti ada jalannya

Info Event For Blogger: Percuma Samsung Galaxy Ace & RM100, it's very easy to get, let's come and get it --> http://www.streetdirectory.com.my/streetdirectorymalaysia/

norzillawatie binti zahidin said...

:")

faiz said...

jom follow blog saya ni juga jomwayangku.blogspot.com

norzillawatie binti zahidin said...

okay!

Anonymous said...

blog macam hampeh la sial kau!

Anonymous said...

mcm sial je kau nyanyi.. suara da macam babisss hutan.. muka da macam tengkorak hidup.

da la bajet hot. kalau kau hot lain cite..
kaw jgn la bajet macam hot sangat..
kaw ingat ramai org ske kaw?
kaw try bilang bpe orang fuck kaw..
weh?ko ingt ko da bgus sngt ke sial?eyh buto la wehh~ bole g mati la dgn gita buruk ko tu suara buat rosak desktop aku je bodoh,eyh sial la ko enn jgn bjet ko hot sngt la babi tengkorak.

macam babi haram jadah je aku tengok kau comfirm aku panas.
trima kasih buat blog bagi kitorang lepas geram dekat tengkorak
setiap hari ade je yang kutuk kau..
hidup kau ni femes dengan kutukan je kau tau..
kalau aku aku malu bhaiii..
weh.. baik negro lagi cun dari kau la..
sape yang couple dengan kau tu taste macam babi je..
hahaha.. kesian la kau babi..
blog setan lagi baik la weh..
baik kau buat blog porno dari kau kutuk-kutuk org dalam blog sendiri.
pkir la skit

Anonymous said...

mcm sial je kau nyanyi.. suara da macam babisss hutan.. muka da macam tengkorak hidup.

da la bajet hot. kalau kau hot lain cite..
kaw jgn la bajet macam hot sangat..
kaw ingat ramai org ske kaw?
kaw try bilang bpe orang fuck kaw..
weh?ko ingt ko da bgus sngt ke sial?eyh buto la wehh~ bole g mati la dgn gita buruk ko tu suara buat rosak desktop aku je bodoh,eyh sial la ko enn jgn bjet ko hot sngt la babi tengkorak.

macam babi haram jadah je aku tengok kau comfirm aku panas.
trima kasih buat blog bagi kitorang lepas geram dekat tengkorak
setiap hari ade je yang kutuk kau..
hidup kau ni femes dengan kutukan je kau tau..
kalau aku aku malu bhaiii..
weh.. baik negro lagi cun dari kau la..
sape yang couple dengan kau tu taste macam babi je..
hahaha.. kesian la kau babi..
blog setan lagi baik la weh..
baik kau buat blog porno dari kau kutuk-kutuk org dalam blog sendiri.
pkir la sket

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea