Tuesday, December 13, 2011

cala qisya well inspired me!

Posted by norzillawatie binti zahidin at 7:04 PM

macam comel bajet comel memang comel. haha. klaka la :D janji comel paling comel




i heard this from hanabunga and you know what baju baju dia muslimah sungguh and awesome cantik kiut miut phew dalam kepala otak apesalla akuketinggalan and baju2 macam tu jugaklah yang aku cari selama ni. *walaupun aku bukan muslimah sejati tapi mahu sejati juga InsyaAllah*

eh eh balik balik CALA QISYA. baju dia sangat ohohohmaigod lahhhh. nak tengok?? aku dah tengok tau tapi kenapa semua yang aku suka sold out and fully reserved. bengong betul. yang aku tak suka pun masalahnya sold out jugak apah lagi yang aku suka. geram betul aku. but all the model sangat cantik and comel bila pakai baju2 and semua produk yang dijual.


aku nak baju ni kotttttttttttttt. dah sold out jugakkkkk


baju ni baju ni!!!!!!!!! erghhhh!


oh this one.omaigoddddddddddddd


diorang ni sangat comel berbanding dengan aku 20: 1.damn


ala2 tudung labuh tapi ada hoodie. style dohhh!


macam diorang pakai ni ha. awwww awwww
sedih kenangkan nasib semua dah habis dijual. ketinggalan sungguh aku. :'(





ini bukan cala qisya. ni buat kudapkudap aje. nak baju tuuuuuu....warghh!

imageimage

2 comments:

SyamimiNazifa said...

lawa lah X)

distributor pakaian muslim said...

salam kenal,,sukses yahh dengan postingan nya

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea