Sunday, December 4, 2011

rugi gila tak jadi agen topup sakan via OHZILA

Posted by norzillawatie binti zahidin at 3:02 AM

assalamualaikum wbt

baiklah segala kaum kerabat family family blogger sekalian di sini nak menghimpunkan kalian semua beramai ramai dalam satu post sini nampak tak nampak tak?

haha 3x dulu baru baca seterusnya

begini

korang nak topup RM5 ? tak kisahla pakai ape skali pun. digi maxis celcom u-mobile tunetalk dan sebagainya lah rangkaian komunikasi yg ade dekat malaysia ni. jangan mintak indon or thailand punya okeh. mmg xdapekla.

sekarang ni gua proses mencari 5 blogger tegar lah jugak untuk dikasi topup free. hoi nampak tak FREE TOPUP RM 5 oi macam macam lah boleh sembang takkan xnak kot. buat keje 2 minit tak sampai dapat topup RM5. sekarang ni macam ni kejenye mudah senang bangat jadi RM 5 penyudah. mari mari.

kondisinya ya amat lah mudah.

1. korang mestilah seorang blogger. hahah. pastilah kan?
2. korang ade follower more than 200. ape ke susah. tak cukup follower pi la topup lagi ape susah. folo u folo me back. budaya kan?
3. mesti pakai handphone walaupun hp murah polifonik monofonik lantak.
4. title korang mestilah macam ttile aku "rugi gila tak jadi agen topup sakan via OHZILA"
5. lepastu korang kena tag pada sorang blogger and pujukla blogger tu buat jugak entry macam ni satu. lepastu korang belanje la dia makan cakoteow ke share topup ke. kan? hahaha.
6. lepastu letak gambar yang macam kat bawah ni lepastu linkkan sebagai mana yg aku dah link kan.


7. and make sure korang dah siap entry bagi link dekat komen post aku ni. and done. tarikh tutup is terpulang kat akulahhhh :)
8. ha satu lagi, agak2la nak topup free tak follow blog aku. mmg tak payah lah. folo dulu blog aku. hahah :)


lepastu buat sikit cerita tak nak banyak dalam satu perenggan pasal budak agen topup ni yg menarik tertarik and baru gua tarik dapat topup free.

punyela senang aku kasi syarat. senang kan. nampak kan nampak kan?

+++++++++++++++++++++++++++++++++++

ini kisah benar dari seorang agen topup *kawan aku sendiri*

aku ade sorang member namanya Wan Hassan. die ni budak sekolej ngan aku. umor sama tapi die junior aku. haha. lepastu die ni jugak partner-in-crime aku. ape keje yang agak2 dapat untung sikit kami share sama2. takpun sesi kutuk kutuk hal2 yang jadi isu besar mesti kami dok sembang perhebat bagi gempak tak geleng kepala sure lah. aku tengok die ni mmg nak jadi usahawan berjaya. bukan setakat jadi agen topup, tapi dok jual macam2 ubat nak pandai, kapsul nak pandai and bagus betul die ni jual produk nak bagi org pandai. * mana ade jual barang nak bg org bodoh.nyanyuk* aku suka kegigihan dia and kebetulan kat kolej die amik subjek business jugak. so mmg tu makan diaaaaa. haha. pandai mmg pandai dah. sebb makan kapsul kot. buahaha* die suka gelak macam ni *buahaha. macam bunyik buah___*isi sendiri*. and bagi aku die ni boleh jadi pemimpin yg baik, and agak alim jugaklah tapi bila dengan aku jadi setan. hahaha. aku bukan pembawak weh tapi die banyak dorong aku jadi baik tapi otomatiknya aku dorong dia jadi jahatla. tapi aku tgok die ni belaja sume pakai duit sendiri sebab die jadi agen topup. betul. aku jeles betul tengok die shopping padini berbakul bakul, sub satu almari. haih. kalau stakat reject shop tu mana pandang weh. dah nama pun reject even ade brand tapi tak mau die pandang. aku mmg jeles lah. so, aku rasa mmg sepatutnya jadi downline agen topup die and ikutlah jejak die. sebab die kawan aku and aku kenal dia and sebagai seorang melayu, die pun nak tolong melayu. bagus betul bile belajo bawah MARA ni. MISI dan VISI pastikan tercapai. melayu untuk melayu.aku tak tipu. ni aku ohzila and tak tipu okay.


ni lah wan hassan

wan : sengaja bagi ko market sikit kat blog aku.^^


***************************************

macam kat atas tu cerita original aku. tapi korang boleh hentamla cerita korang asalkan menarik. and kawan aku Wan Hassan yg akan pilih cerita sape paling menarik and make sure korang ni blogger tegar selalu update blog korang tak terbiar berbulan bulan tak update. paham? easy kan. selamat terai!


imageimage

2 comments:

----- ----- said...

haha~~..

x nak la...
susah...ada lg senang...

NINJA Crew

norzillawatie binti zahidin said...

ni kire senang la ni

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea