Tuesday, February 7, 2012

puaka la puak puak ni

Posted by norzillawatie binti zahidin at 9:29 AM
rimas bila rasa malas berbalas. dah macam patah sebelas.
sakit hati . cakap kang makan hati bila dah tau sentap terasa macam makan cili api. lagi?
benci. buatla kepala laci hias labuci pun, hati tetap benci.

kawan berpuak? kenapa naik lemak? tamak.
jangan tau terngadah ternganga bila dah tau sentap sorang2 nanti

jenis manusia dayus adelah yang xkota janji, yang bila dah dapat buang. tak syukur. hidup macamana nak stable. nanti muka buruk ni la kau cari. kau ingat aku ni macam barang2 murah kat kedai 5 sen ke.


syukur rasa syukur tu tetap ada. sebab rupanya ramai gila kawan kat belakang support. jangan kata kawan ngan diorang. muka pun xnak tengok. xya nak sentap2 sangat and anggap je u are not a part of them. sabar lah ohzila. sabar.

puaka la puak puak ni

imageimage

0 comments:

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea