Tuesday, February 21, 2012

so fox i am

Posted by norzillawatie binti zahidin at 12:14 AM

last time I went to Teluk Intan for sukarelawan belia la kononnye kan terjah fying fox and abseiling. and it was really fun nak mampos. haha. aku mmg suka buat keje2 ni. and actually masa tu ada pertandingan memancing udang peringkat antarabangsa and there're so many activities kat sana like lucky draw and xtau la nak cakap how fun it was.

broken pun broken la english aku ni. so boleh discover gamab2 di bawah yang diorang dah tag kat aku serba sikit. hehe. the most important, gamba di bawah ni with the purple man tu actually Dato' ape tah yang duk merasmikan open ceremony for this flying fox and abseiling activity here. it is really early in the morning. sakan no tangkap gamba dengan dato'.weee. :)



and below are the families. :)




above adelah barisan jurulatih. hey, it's me there. tabik skit :)

so, pada korang2 yang nak semacam activity like this, can either contact me or email me sesenang yang mungkin and i'll be there for you :)

jangan main main. aku dah jadi fox sekarang ni. not megan fox please. :)

imageimage




0 comments:

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea