Saturday, March 10, 2012

redha dan pasrah

Posted by norzillawatie binti zahidin at 3:34 AM

yah its been a long time i'm not writing things here.


what do you thinking.
redha dan pasrah janji jangan menyerah.

ni bukan citer citer ayam macam ombak rindu tu. bukan sama sekali. cuma nak kait sikit2 pasal cinta zaman2 moden ni kan. bukan macam cinta orang dulu2. cinta dikait bertahun lamanya nah bila balik perantauan last2 kesian laki kau cari orang lain. alasan xsedia xready haprak ke jadah. last last kau tengokla cerita ombak rindu tu. eh xyahla, ce korang tgok plak cerita korea tu. lagi kesian. salah sikit je pun. aku bukan nak bekap orang yang jahat and xdapat jd heroin tu tapi ce tengok dalam citer pe ek. jap. eh MY GIRL. lah kesian kan. nangis2 kau.mampu kau macam tu,


oi kesian gila la tengok muka kau jah. nasib kau da kawin ngan yusri KRU tu.



ni la watak dalam MY GIRL tu.kesian kau jah. penat kau main tenis juara dunia.


ni la cerita zaman2 sekarang cinta punya pasal dah jadi trend mcm ni. aku sangat tak suka.kesian kot. kesian sungguh. yang kita plak kena mengagung2kan heroin tu. padahal yang sungguh kesian diorang2 ni. sangat xadil. ala, kalau stakat prangai sikit2 tu apela sangat. nobody perfect la. kan. aku cuma nak pandang sikit la dekat watak2 macam diorang ni. kena sanjung juga weh. asyik heroin je dapat nama. kan. kesian diorang. :)

redha dan pasrah. menyerah jangan. sabar dan tawakkal.
salam.hehe. ending aku tak manis and xtau nak habiskan macamana.
so okbaila. hihi

imageimage



2 comments:

norzillawatie binti zahidin said...

kenapa xleh komen

Romeo Laut said...

kalau dah nama perempuan, balik-balik lebih kurang sama je semua.. kan? singgah-singgah blog aku. nanti tau kenapa.. ahahah.

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea