Tuesday, September 28, 2010

diam itu tenang?

Posted by norzillawatie binti zahidin at 7:45 PM 0 comments

benci bila pikirkan itu sakit ati bile teringat itu
rasa macam nak pukulpukul hati dengan ekzos panas
kereta waja turbo yg baru keluaran Malaysia tuh
bila ade pula rasa camni hati kata
pergilah.pergilah.pergilah

tapi bila teringat yg itu rasa macam sweet je
dah macam kelopakkelopak bunga kenanga
mengembangkan petalnye dengan gembira di
embun pagi hari yang fresh je air nye
hati da ditanam dengan akarakar kegembiraan yang
nak ia subur mekar bila tiap kali dijaga disiram
naknak pulak ade background music lagu
sha na na dr amy mastura
hati da macam giveup nak menserahkan segala2nya
da berserah je ni dan redha dengan ape je
yg bakal jadi lepas nih dan akn datang
da tak mahu bercakap banyak memandangkan
katanya diam itu boleh tenang
ok tenanglah kau di sana. aku pergi sebaiknya

kalau setiap kali mengungkit dan mengungkit
sampai bila pon tak bole nak abis masalah
asyik nak ditikam je dengan perkara lepas
jadi aku kalah kerana itu sebab aku x mampu nak
melawan semuanya series aku kalah
sebab perkara itu salah aku sendiri
tp bila manusia nak berubah macam ni
sape nak terima kita lagi?
bertuahla kalau ade lagi yg sudi
tapi da seperti serpihan tintin botolbotol yang
terbuang di tepitepi jaln kedaikedai mahupon dikutip
dr dustbin majlis perbandaran

rasa da xda guna nk marahmarah semua
simpan jela ape yg terbuku dan xpyh nak bukak
mukasuratmukasurat yg tercalar isi kandungannya
sebab kalau di simpan lamalama akan hancur jugak
so let it be jela dan simpan wat kenangan sedih

senangsenang je manusia ni nak marah2 org lain
pastu kalau rase nak baik, dtg je sesuka hati
without pikirkan org len yang ade perasaan itu
yang bole menangis itu dan yang bole tersedusedan itu
da mmg takde perkataan lain lagi la selain
"sorry" "mintak maaf" "plz" "janji"
xpela hidup kalau da menyesal skejap macam tu je la jadinya

camne nak buat kalau asyikasyik terpikir ape kau buat
pastu mesti kau tanya aku baliklah.kompom.
"ape aku buat?" ok aku da biasa dengar
hati aku ni da macam luka mcm isi kelapa tu diparut
sikitsikit isi dia jatuh dan hancur macamtula hati aku
kau parut pastu tggalkan cop mohor api pulak
kalau kau parut tggalkn aku dengan happyness ok gak
tp kalau dengan calarbalar isinya..??

entahla.aku asyik menerima je ape yg jadi
jadilah kalau itu kehendak mu
aku diam dan mahu cuba jika diam itu tenang





Thursday, September 23, 2010

simbol fuck semakin mesra alam

Posted by norzillawatie binti zahidin at 11:15 PM 0 comments
ni la yang patut kita contohi kawankawan semua.tu la sebabnye juge kenapa jari itu dipanggil jari hantu.mereka sangat seronok menunjukkan simbol itu kepada public.dengan keadaan bertudung mereka disimbolikkan sebagai apa ha?memalukan semuanya. nak kata bodoh tgok pakai baju skola.agaknye berada di kelas paling bawah skali tak pun kelas pemulihan akhlak barangkali
skolah mana kah ini. aku rase takde pon macam skola aku.nasebla.kalau skola aku malunye aku dibesarkan di skola tu.ish pandang skali pergh cam xpecaye pulak mereka ni sebegitu. pandang 2 kali bia betol??pakai baju skola plak tu.pandang lagi and lagi mulut hati terkumatkamit
menyumpah mereka dari atas sampai lah ke bawah korang.durjana punya budakbudak.
"budakbudak ni macam best je kalau aku ajak gado"
kata hati aku. ikut hati mati ikut rasa binasa. apa bole buat? tgok dan keloh mengeloh berpeloh
7 lawan 1...xpe.backup aku blambak. mampos budak2 ni.tolongla jaga la kemelayuan korang tu keIslaman korang tu. da rupe cam takde agama langsung.janganla jadikan anak anda sebegini kelak pastikan mereka diajar pelajaran sivik dan agama yang baik ye kamukamu sume. jangan jadikan perkara ini indah di mata alam menjadi budaya kita semua samada mau greeting orangorang ka apa ka. ok?
FUCK!

melda ahmad-putus

Posted by norzillawatie binti zahidin at 5:48 PM 0 comments
melda ahmad

Aku duduk sendirian dikamarku,
menangis kesepian kernamu,
kau tinggalkan aku,
kau cari yg lain,
tergamakmu merobek hatiku.

Tapi setelah kau pegi aku
mendapat lebih baik darimu,
dia hargai aku,
dia sayangi aku
lebih daripadamu

aku ingin kau tahu betapa ku gembira,
tidak lagi bersamamu,
namun pastinyar nanti kau akan sedari,
yang kau perlu cintaku,
yang kau perlu cintaku,
yang kau perlu cintaku….


Wednesday, September 22, 2010

keje banyak

Posted by norzillawatie binti zahidin at 9:26 PM 0 comments
keje banyak menimbonnimbon.ape tah hidop blaja cang gini la nasibnye. belom msuk HND lagi kau da ngeloh, nanti pasti kau rindukan saat2 blaja. so masa tuh jgn terhegeh2 baru nak cari assignment. sebenarnye. tade benda nak dipostkan. saye cume mahu kate, trime kasih nasi lemak. saye lapar dan makan dan share bersama shabat baik, syed. time kasih saya tau die tadek duit macam saya. marilah kite makan sama2. trime kasih sponsorer. saye kesian tgok mereka bertungkoslumos berpelohpelohan membuat law. saye tahu masa saya akan tibe jugak nanti. so korang simpanla assignment korang utk reference aku dan wan pada masa akan datang.wan jangan mara.

kadanagkadang bile da mngadap fesbuk memang payah nak tinggal. jadi banyak keje tak siap. jangan contohi saya. saya bukan bagus walaupon da cuba banyak kali. agama pulak banayk note kena buat kalau tak nanti masa exam nak baca note ape. final bukan makin jauh tapi makin dekat. takot takot.

da tau takot pi la study. ye nanti aku study. minggu ni pulak kena bukak booth. adess. cmane. peningpening sangatsangat. kenapa ye tadi miss hasnah tgok aku macam tak puas hati. mampos la esok dalam kelas die sound aku kot apeape tah. takot plak aku.biarkanla.aku rase tak buat apeape.

da la. saye tak tau nak taip ape. yang saya tahu. saya mahu sambung main gitar. mari. byebye.


Tuesday, September 21, 2010

kedai paling hancuss dalam dunia

Posted by norzillawatie binti zahidin at 9:10 PM 2 comments


ok.saye simpulkan makan pagi saye hari ini paling tidak sedap dalam dunia. tapi saye pelik kenapekah kedai itu tetiap hari ramai pengunjung makannya. tau x mi goreng di atas. tidak ade rase. maka saye letak kicap. mak aih. kicap rase macam payau! bodo giler. maka saya tambah perasa limau sebiji baru bole saye makan. xkn nak tunjuk kat orang bahawasanya mi yang saya makan itu tidak sedap. itulah risiko bile kite pegi manamana kedai makan. kena redha masakan mereka sebegitu. tapi saya pasti adik saya yang berumur 11 tahun itu kalau masak mi goreng lebih sedap berbanding yang ini. sumpah la ta sedap. oh. apela nasib makan pagi yang tak berkualiti. perot tetap berbau nasi putih dengan ikan keli masak sambal. kalau x pon, ikan bilis goreng dengan kicap jadi lah. ah lapar.lapar. jadi inilah my 1st and last pi kedai SELERA TOMYAM ini. tidak mahu lagi. tak akan. selera tomyam nama kedainye tapi selera aku stop kat situ.

satu prob lagi bile roti telor yang diorder dilupekan. apekah? haish. servis yang agak kurang memuaskan and ta best langsung! macam ape je. pelayan da la indon dengan makcik yang macam gengster tuh. aku dengan tak malunye pon menjerit kat kedai tu, "Pakcik tadi ade order roti telorkan!!!" sambil tayang muke jamban tak puas ati. lantak kau la sume org tgok aku kegeraman di situ. ta sedap. lambat. nasib kau x mahal. kalau mahal mampos aku sumpahsumpah kau lagi buat kesekian harinye. aku tamaw pegi kedai kau da makcik!

mak da kua wad! yeay!

Posted by norzillawatie binti zahidin at 6:43 AM 0 comments

alhamdulillah. mak saye da kua wad. today is my very grateful day even ade lagi masalahmasalah lain di belakang yang sedang menunggu untuk disolvekan. so, mmg xde papepon. normal sumenye. alhamdulillah. syukur sangat2. tengs Ya Allah. hopefully pasni mak makanla banyak2 sikit. bagi gempal sket. xdela nampak macam keding sangat. lega hati dengar. xdela duk sini susah hati yang sangat tak tau da nak pikir cmane sampai sumenye berkecamuk. apepon, semoga mak sihatsohat je pasni and along da tamau dengar da mak sakitsakit. sedeh along. apepon just wishing you hepihepi selalu.

Monday, September 20, 2010

mak cepat sembuh yea

Posted by norzillawatie binti zahidin at 10:06 AM 2 comments

kite ta boleh nak elak bile sesuatu perkara itu terjadi sebab dalam Al-Quran ade kata 'kun faya kun'. bermaksud, kalau Dia kata jadi, maka jadilah. mungkin ada hikmah ni sume. mak saya dimasukkan ke hospital. kenapa? sakit apa? xtau lagi tapi ape pon, harap mak cepat sembuh. tibatiba je hari jadi surammuram. sedih tengok mak nangis dalam pelukan aku tadi. along sayang mak. mak cepatcepatlah sembuh yea. ta senang duduk along blaja sini. kesian adikadik kat umah tu. waiting for you to come back home. bukannya dodok kat wad 9 katil 10 tu lelama macam tunggul. ah sangat ta best!

because the real life is only at home sweet home!

Friday, September 10, 2010

pendam ta abisabis

Posted by norzillawatie binti zahidin at 1:55 AM 0 comments

☼ mule di sini..

hati ta bisa berkatakata. kena menjaga hati sekiranya hati itu terluke. sini bukan untuk mengexposekan perasaan jiwang. tapi mmg betol2 hati ta tau nak cakap macamana da. adekah saya perlu diam and just teruskan dengan ape yang terlintas kat pale otak minda saya yang rase serabut serabai. plz jangan tanya kenapa sebab ape yang saye tulis di blog board ni hanye saye je tahu. trima kasih blog creator. i have you n i really need you coz i dunno how to express wat i feel to those person or anybody yang terlibat. dats y i need you. raye da la suram. macammacam pikir memikirkan masalah di kepala dan kenapa lah aku menjadi mangsa yang selalu dan perlu menjaga hati sume org memandangkan aku lemas dalam emo aku sendiri.lemas.lemas.

life must go on. tu je boleh cakap. takkan nak mati. tanak aku. ape guna aku mintak doa ariari supaya dipanjangkan umor. ya Tuhan. ape aku bole buat kalau hati aku da sebegini rupe carca marbanya. suke tu suke ni. ape bole buat. aku pon buat keputusan yang terlalu drastik dan tu sebabnye orang salu cakap jangan terlalu ikut perasaan. apekah apekah.kusutmusutmasai. aku taknak la jadi apeape yang bole buat hidop aku jadi kucarkacir nanti. i made it. so i have to face it.

aku sendiri pon tak terjaga ni kan lagi nak jaga benda lain yang aku rase benda tu ta patut diusulkan dulu. terimalah segala benda camni. experience. yap. tapi bole buat diri sendiri sakit. lastlast aku tinggalkan je sume. memang kejam kah? perasaan perlu djaga. aku siapa nak membuang perkara. kalau perkara aku dibuang, orang tak amek endah.samelah bile orang nampak kertas ronyok tertulis jatuh kat lantai pastu dibuang tanpa dibaca apa isiisi kandungannya.samalah sperti orang melabelkan aku sebagai sampah.apekah lagi namanya kalau dibuang kalau tidak sampah namanya? itulah. aku tidak seperti itu.

dalam hidop sume org tau. kalau ada 2 pilihan mesti kite kena pilih satu je. pilih ape buruk baiknye, ape die untuk kite bila masa depan menjelang nanti. adekah suit ngan hidup kite. adekah sumenye cukop untuk kite hadapi. tpi aku ta mampu nak rase menjaga sume tu. ta mampu. duit bole dicari tapi hati yg tulus payah nak cari. ta mampu nak pecaye apeape da. sapesape pon. tanak. kena ikot hati walaupon mati. kena ikot rasa walaupon binasa. nasibla dalam hidop. agak complicated. kena susah dulu baru rasa senang. aku bukan gila tapi aku mahu normal macam orang lain. normal la rase susah rase senang. hanya 2 keadaan itu, susah atau senang. pilih.

suma perkara perlu dpilih. kalau tak camne nak buat keputusan supaya hidop jadi bebas teratur. perlu. it is a must. tapi jangan too drastically. think before act. amboi aku. kalau nak kasi nasehat pada sahabt handai peh panjang lebar kalah kaunselor negara tapi masalah aku sendiri mula la liuk pikuk hiruk lentok siornye kepala otak serabut camne nak solve kan. sendiri tak boleh nak bendung so jangan nak bendung orang lain k miss. betol ke? tidak juge. kite adelah hero pada subjek yang lain maybe. tapi bukan pada subjek diri sendiri. aku kalah pada masalah sendiri. sorry zilla.

cerita panjangpanjang tapi ape yang disampaikan tah boleh selesai kan atau tidak. entah. tak tahu. adekah jangan setia itu betol atau setia gila pastu kena tinggalkan. haha. hidop kadangkadang macam judi aku tengok. and aku rase macam tu. biarlah sebinasa mana pon. senangsenang dipertaruhkan mengikut kata hati and binasa. tapi mana satu perlu pilih. ikut ckp org pastu dengar and buat or buat bodo je and believe that ape nak jadi pon jadila. serupe je macam xde usaha. nak benda datang bergolekgolek depan mata. kau ingat ape?

letih pikir masalah. tapi sape tadek masalah. adekah mereka rase aku ni manusia yang hidop same macam diorang reti menyapu, basuh kain, naik beskal, bawak kereta, reti makan pakai sudu garpu. ye aku begitu. aku same la dengan korang sume. tapi ade tak mereka rase yang aku juge same macam mereka ade hati perasaan. tau nangis tau ketawa tau sedih. hai. korang bile da aku meletop baru tau nak kesian? ta payah. aku punye marah kalau nak tau sila datang jumpe aku pastu cakap kat aku "zilla, kau ni babi.takde otak.".ok manusia.

malas nak cakap panjang lebar. di hari raya memang perlu ade sifat kosongkosong dengan sapesape pon. tapi mulut senang cakap. hati sumpah seranah simpan dendam kesumat abadi. dah. ta payah nak menggembleng tenaga amik hati aku. buang masa sebab yang boleh pulihkan adelah hati aku yang kembali suci abadi dengan hati nurani sekiranya aku kembali baik. soal sampah, orang kata takkan da ludah baru nak jilat balik. kita janganla anggap tu ludah. kita anggap jela benda tu barang recycle. maskudnye benda tu boleh diambil balik untuk diguna semula. baru tak nampak macam kotor jijik sangat. yeuw..

apepon maap di hari raya saya membuahluahkan ape terbukutermajalahtersurat di hati. sekadar mengajak menulis menaip supaya dalam hati tak simpan banyak da perkara terbuang itu. saye tekap di sini untuk tatapan tika rambut da putih berkilau nanti sekiranya umor panjang.sebenarnya ia bukan mudah. Papepon. selamat hari raya aidilfitri.

☼ sekian.

Thursday, September 9, 2010

raya aku

Posted by norzillawatie binti zahidin at 9:54 PM 0 comments
pagi raye suda bangun tolongtolong siapkan masakmasak yang perlu like kuah kacang, rendang, daging masak kicap peh sedap mak aku buat.tengs mak. tapi da pukol 1 sekarang aku stil pakai baju biasa yang salu aku pakai kat rumah. baju kurong nantilah. nak g mana pon. lagipon arini mak aku ade wat makanmakan sket kire macam open house la..jadi for sure kawankawan aku akan datang sekampung menghabiskan kudapkudapan di rumah aku. tape. marimari. beraya rumah aku.

memang raye kali ni ta seperti lazimnye sperti yang sebeumsebelum ni waktu aku kecik dulu. dulu meriah di kampung, angin sawah padi terhidu tiaptiap pagi, bunyi cengkerik tiaptiap malam akan pecahkan suasana malam disambut dengan letupanletupan meriam di tepian jalanan kampung aku. bukan itu je, bile pagi raye pulak beramairamai jalan kaki berlitupkan telekung suci untuk sujud raya kepada Allah swt atas kemenangan raya di pagi 1 Syawal. takbir bergema di pagi hari pasti buatkan aku sedih dan sayu entah kenapa. rase insaf tetap ade walaupon lepas tu aku akan wat bnda yang sama lagi. sekurangkurangnya aku ade perasaan itu. dari menjadi manusia tidak sedar diri duduk di atas makhluk pinjaman Tuhan.

lepastu masingmasing bersalaman mintakmaaf sambil menangisnangis baik yg kecik ataupon besar. jauh di sudut hati rase malu kpd Tuhan atas kesalahan yang sebelum ni dilakukan. pastu balik rumah bermaafmaafan pulak dengan sesama keluarga saudaramara sepupusepapat cucucicit moyang nenek datuk pakcik makcik mak ayah kakak abang adikadik. supaya bile sesudah bermaafan, perjalanan hidup akan lebih smooth dan hati baru berasa lega. tapi tetap tahu dosa kpd yang atas perlu kite menadahkan kerendahan diri dengan keampunan.

tapi itu dulu. sekarang lain. aku di rumah tengok tv, layan tenet, makan ape yg mak masak n layan budakbudak yang datang beraya. ye. mmg bosan. ape bole buat. diam saja. bile budakbudak datang biasalah menjadi kebiasaan. duit raya. pasti. sebb aku kecikkecik dulu pon begitu. tak tau malu datang rumah org, sampai org tu kate xpayah masuk. tros kasi dua posen. kedekot. pasti makcik tu kena kutuk sampai skrg. kot2 da kaya maybe die kasi lebih sket di zaman millennium ni.

alamak. tgok tv plak ctecte raye yang da bosan and da tengok pon sebelum ni. plz. mmg kebosanan. nak mainmain ngan adik aku plak, of kos diorang takde sebb pi beraye kat rumah orang. harap mereka baikbaik saja. bosan. nak main mercun plak takkan di waktu siang. tapi malam tadi lepas basuh kain sidai kain macam bundle banyaknye, aku g tros keluar main mercun ngan adk aku. sangat best. da macam jantan plak aku men mercon ngan diorang. haha. malam ni jom main lagi. best naknak mercun roket.

lepas ni ade petandingan karoke raye. mak suh masuk tapi xtaula. lagu ape aku nak bawak.macam taknak masuk. tahla. nanatila sembang. yela lastlast minit baru nak pk. bongok. tu la aku, pastu kalah and redha. haih bek ta payah masuk. huhu.

ni la raya aku sekarang and pasti akan datang juga akan sama seperti ini and i feel it might be getting worse. huh. aku nak ke kubur ayah esok sebb aku tadek transpot. esok baru ade dengan nabil and famili aku. tu pon kalau tak bz. last week aku ade ke kubur ayah. sumenye oke2. tapi ayah kat sana oke x? wallahuaklam. al-fatihah untuk ayah.

raya yang agak hambar and sepi.

selamat hari raye. maap zahir and batin.


Thursday, September 2, 2010

raya

Posted by norzillawatie binti zahidin at 12:39 PM 0 comments



saye? beraye? ate..keme org perak. raye Bote je. kalau dari Manjung tu, kentot pon dengor. haha. ta jauh mana pon. sangatsangatla dekat ye. ta saba juge rase nak raya tapi saye sedar raye kami dulu dengan raye sekarang sangatlah berbeza. jauh beza. macammacam dulu ade sekarang tadek. terasa. paling besar, ayah. dulu ayah ade. sekarang ayah da tadek. Al- Fatihah. samasama doakan ayah saye yep. (T.T). but life must go on. on je la. oke. memang lumrah. setiap yang hidup mesti mati. manamana makhluk lain juga begitu.

saye mahu beraya dengan adikadik saya. mahu bawak mereka jalanjalan sanasini. mahu beriang ria dengan mereka. bukan salu balik jenguk. even dekat je kolej ngan umah saye. tapi nak wat cmane. blaja. saye yakin diorang mampu hidup berdikari macam saye kecikkecik dulu. awalawal da diajar tinggal sosorang kat rumah. yela, sekarang masa makin pantas. macammacam kisah boleh jadi. saye salu doa, janganla apaapa jadi kat mereka. mereka kecik lagi. ta tau apeape. ta bedosa. harap mereka salu blaja rajinrajin kalu saye tadek and harap bole bantu bela nasib keluarga saye yang ta berapa senang. tapi kalau nak diikutkan dan nak dibandingkan dengan warga Palestine, kite kena awalawal lebih bersyukur, sebab ade juga rezeki yang mengadap depan kite. amin~

baju raye? haha. tadek. kalau ade amin lah sangatsangat. tapi saye tadek nak wat bendabenda baju raya sematamata. banyak da baju kurung ade. pakai jela. saye ade buat tapi sekdar untuk ke kelas. so, lepas raya baru amik. saye tadekla obses sangat nak belibeli baju raya ni. pakai je ape ade. baju kurung je pon. same je macam orang lain. pakai baju kurung jugak. bezanye, corak, harga dan kualiti kain tuh. takpela. asalkan bole pakai. saye akan dahulukan adikadik saye dulu, sebab saya tahu mereka lebih memerlukan. budakbudak la katakan. kesian la plak. saye da besar. tadek sape da nak kisah. saye pon ta kisah. =]

kuih raye? mak saye buat. almond london. tat nenas. kuih makmur and macammacam tah tak taula ape orangtua tu nak buat nanti. ikot jela. ta kisah. sebab saye bukan sanagt pon jadi pemakan kuih raye ni. tak angau pon bendabenda gitu. tolongtolong jela mak buat nanti. kalau tadek kuih raya, orang datang beraya nak kasi makan ape? biskut merry? haha. tapelah. bole gak. beli biskut merry timbang awalawal. haha. bongek.

duit raye? saye da besar. mana dapat duet raya. saye yang kena bagi kat adikadik saye. tunggu ye. yang kecik je aku bagi. yang besar gi cari sendiri. ok. ta payah nak berangan aku nak bagi memandangkan korang sume da besarbesar macam aku juge. ok. =p

tula sedikit sebanyak pasal raya saya. pose pon ta penoh nak raye. suke hati aku nak berangan. jadi, di kesempatan saye menconteng di sini, saye ingin mintak ampun dan maap tersangatsangat berjutajuta 150 kali juta kepada sumesume orang yang kenal saya ta kirelah sape die. dan maap zahir dan batin.


there's no word anymore. tengs.



SELAMAT BERPUASA
&
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN


zilla

Wednesday, September 1, 2010

150 juta by Fynn Jamal

Posted by norzillawatie binti zahidin at 2:08 AM 0 comments

150juta by Fynn Jamal

Untuk kali keseratus lima puluh juta
Mereka tanyakan engkau soalan yang sama
“Eh kenapa kau masih lagi mahukan dia?”
“Apa kau buta, apa kau pura-pura suka”

Di seratus lima puluh juta kali itu
Di depan semua engkau tarik tangan aku
Yang sedang buat muka kosong tak ambil tahu
Sambil ketawa engkau bilang satu per satu

“Dia mungkin bengis seperti singa”
“Tapi dia nangis tonton cerita Korea”
“Dia mungkin keras bila bersuara”
“Tapi dia jelas, jujur apa adanya”

“Aku lagi kenal dia”

Dah lebih seratus lima puluh juta kali
Aku pesan padamu apa yang bakal jadi
Engkau dan aku ada mungkin tidak serasi
Engkau sangat manis, aku ini pula dawai besi

Di setiap seratus lima puluh jutanya
Aku pun dalam hati semacam tak percaya
Apa kau lihat pada aku jujurkan saja
Terus kau cubit dagu aku, sambil berkata

“sayang mungkin baran tak kira masa
tapi sayang tahan kalau yang salah saya
sayang mungkin saja keras kepala
tapi sayang manja bila kita berdua–

saya kenal sayang saya”

Buat apa dicerita
Bahagia kita rasa
Biar tak dipercaya
Peduli orang kata

Baju ronyok tak apa
Asal pakai selesa
Berkilau tak bermakna
Kalau hati tak ada

Aku lebih bengis dari sang naga
Tapi bisa nangis semata demi cinta
Suaraku keras tak berbahasa
Kerna aku rimas gedik mengada-ngada

Aku mudah baran tidak semena
Mana boleh tahan angin cemburu buta
Dan aku sengaja tunjuk keras kepala
Aku punya manja, kau saja boleh rasa

Rahsia kita berdua..

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea