Tuesday, September 21, 2010

kedai paling hancuss dalam dunia

Posted by norzillawatie binti zahidin at 9:10 PM


ok.saye simpulkan makan pagi saye hari ini paling tidak sedap dalam dunia. tapi saye pelik kenapekah kedai itu tetiap hari ramai pengunjung makannya. tau x mi goreng di atas. tidak ade rase. maka saye letak kicap. mak aih. kicap rase macam payau! bodo giler. maka saya tambah perasa limau sebiji baru bole saye makan. xkn nak tunjuk kat orang bahawasanya mi yang saya makan itu tidak sedap. itulah risiko bile kite pegi manamana kedai makan. kena redha masakan mereka sebegitu. tapi saya pasti adik saya yang berumur 11 tahun itu kalau masak mi goreng lebih sedap berbanding yang ini. sumpah la ta sedap. oh. apela nasib makan pagi yang tak berkualiti. perot tetap berbau nasi putih dengan ikan keli masak sambal. kalau x pon, ikan bilis goreng dengan kicap jadi lah. ah lapar.lapar. jadi inilah my 1st and last pi kedai SELERA TOMYAM ini. tidak mahu lagi. tak akan. selera tomyam nama kedainye tapi selera aku stop kat situ.

satu prob lagi bile roti telor yang diorder dilupekan. apekah? haish. servis yang agak kurang memuaskan and ta best langsung! macam ape je. pelayan da la indon dengan makcik yang macam gengster tuh. aku dengan tak malunye pon menjerit kat kedai tu, "Pakcik tadi ade order roti telorkan!!!" sambil tayang muke jamban tak puas ati. lantak kau la sume org tgok aku kegeraman di situ. ta sedap. lambat. nasib kau x mahal. kalau mahal mampos aku sumpahsumpah kau lagi buat kesekian harinye. aku tamaw pegi kedai kau da makcik!

2 comments:

mimie said...

stakat camni atuk aku pon tau msk kot :)
kesian ko! hahahaa

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

tau xpe mimi!seyes xsedap!

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea