Wednesday, March 6, 2013

aiskrim goreng cinggey

Posted by norzillawatie binti zahidin at 7:38 AM

assalamualaikum 

hye you olssss. ohzila here. ulang taip ohzila is here. rasa rindu gila nak berblogging type something for you to read. so what going on today? you know what, ohzila buat eskrem goreng. hehehehe. xde gambar plak. malas plak nak snap pic kan, nnt you ols plak terliyor. hehe. sesampainye siap eskrem goreng i today, i update je kat bbm, adela sorang dua bertandang datang umah nak rasa. you ols nak? mai la. eskrem goreng gua ni namanyaaa.................

tadadadada...................*buat mcm bunyi banananaaaaaaaaa..*

AISKRIM GORENG CINGGEY 

hehehhee


ni sekadar gambar hiasan hehe

gua rasa kat manjung ni takde lagi aiskrim goreng di pasaran, kalau gua buat agak2 kome, layan tak. masyuk tak.hmm. benda gua buat jarang, kalau gua buat selalu mau pokai juge sbb yg menyentap dulu adik adik gua. so kalau buat jarang2 sekurangnye ade orang rindu gua punye eskrem goreng ni. hehehe. kalau nak bayorle.

gua tak sangka gua boleh buat sndiri eskrem goreng ni. senang gila. yela yang tak bestnye kena tunggu sehari dalam freezer baru boleh goreng and makan. korang tau acane gua boleh plak terhadap nak buat eskrem goreng sndiri. sebenarnye kan, adela satu hari tu gua bosan gila petang2. gua bukak tv dalam pukul 5 lebih la camtu. gua tengok ada rancangan masak masak kat tv3. gua lupa apa nama rancangan tu.

lepastu gua hadapla chef laki tu dia nak buat eskrem goreng. gua tengok senang gila dia buat. tp ye la dia buat ala hotel hotel gitu, tp hakikatnye senang gila. hahahhaa. gua rasa cam interested plak lalu gua dah plan nak juga buat eskrem goreng yet simple tp meletup mcm chef tu buat. esoknye gua beli eskrem, gua lekat note kat peti ais, JANGAN MAKAN AISKRIM. kalau gua tak buat peringatan camtu, tak sampai pun malam, HABIS aiskrim pelangi pedelpop gua adik adik gua habiskan lepastu pas pas kat jiran plak tu. eeeeeeeeeee. ingat eskrem walls tu murah ke. grrrrrr

mmg satu benda yg gua malas pasal eskrem goreng ni gua kena tunggu sehari baru boleh goreng eskrem goreng tu. hahahaha. and rupenye ramai juge kawan kawan yg xtau pasal eskrem goreng ni. hahahaha. rugi! mmg rugi. you alls kena rasa what is eskrem goreng. try it senang gila. bujang2 kalau buat benda ni mmg syok sbb kalau dah siap msti bebujangan antara korang berebut benda alah ni. so mesti xde sape nak mengalah kan. kalau dah kawin buat benda ni. mesti nak buat untuk anak2 kan tak pasal2 kena ngalah bgi kat anak anak. hahaha

gua suke try benda2 ni. asalkan simple tak menyusahkan buat gua hepi, tak buat gua punye dapur terbakor, tak menghabiskan sangat duit gua, bagi kawan kawan gua hepi and adik adik hepi gua dah syukur. korang hepi gua pun hepi. gua letak eskrem goreng cinggey ni pun lepas lepas tengok cite ROCK oo le tu. hehehe. comel tak name tu.

hehe so sape sape yang nak eskrem goreng gua tu, tanye tanye la gua cane nak buat. contact kat fb gua ke ape ke. hehe. ni fb gua Ohzila Lova. <--- aje="" klik="" p="" sini="">

and sape sape yang nak shopping online tu, jenguk jengukla gua punye page di 


gua jamin baju gua murah yet high quality tak try tak like mesti korang tak tau kan. so like the page tau. hehe. and ape pun tq pada blogger yang masih setia dengan blog ohzila ni. idokle ade ape ape pun tapi sekadar nak share cite cite tgh2 bujang ni dengan korang. okay da da. salam!

SEBELUM TU................................

ce korang tengok kat bawah ni sesatu. comel takkk!







ARGHHHH... nak try try, comel gileeeeeeeeeeeeeee!

______________________________________________________


hye i'm using



imageimage


lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea