Sunday, March 10, 2013

boyfriend is like 30th february. it doesnt exist, yet never exist.

Posted by norzillawatie binti zahidin at 2:10 PM

assalamualaikum wbt



its me ohzila 

salam satu malaysia, well Lee Chong Wei dah kalah untuk All England tapi takpe coz Malaysians love you. dun werry about the lose but please be happy coz we are always be with LCW :) 

howowyou? sihat kan. baguslah. now 2.12 am

nothing to say. nothing to write on. aku tengok tv. tv tengok aku. sampai sudah tv je tengok aku. harapan dan perasaan tiada langsung di situ. what's in me. yeah. nothing interesting about me at all. i am 24 to be this year and it's just a mess i guess. dah macam meluah perasaan sendiri plak kat sini. ok stop it.

people ask me, bila nak kahwin. shit. then i answer "dono. eh kau blablabla minum kopi blablabla taknak order eh ko blabla makan ayam blablabla saiz suar bape and so on" malas nak layan. a lot of my friends dah kawin dah ada anak, dah dah semuanya, tinggal timang anak cucu je. so, is it okay for me? for what? for takde jodoh semua kenapa korang sembang macam tak tau ke takdir tu di tangan Tuhan. aku plak marah kan. ni bukan marahla just aku rasa bukan skali dua kali tiga empat lima enam tujuh dan seterusnya kali aku dengar, tp beribu kali aku dengar sampai telinga ni aku rasa kebas, lemas semua ada nak dengar asyik tanya benda yang samaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa je. lemau la gitu.

bukan nak marah ye kakak dan abang abang tapi sebenarnya target nak kawin tahun ni tak dapat nak achieve sbb itulah namanya takde jodoh. dengan sape tak yah tahulah. i want to forget it. ini bukan sesal sesal punya post om om om sedih sedih nak nangis putus cinta. eh tak tak okay. hati ni dah biasa org buat sakit hati skrg keraskan diri jangan sembang ape, cuba pikir nak kerja, cari nafkah hidup balas budi mak tak pun bawak adik adik g shopping jenjalan and makes yourself alive with your happy famili.


comelkan? 
whatever -..-



boleh macam ni?

aku ni ceritanya kalau dapat anak angkat, boleh stop dah cari laki. malas nak pikir. anak kucing pun xpela. single la sampai ke tua and just being taken by kitties. kucing yg ada ni pun kat umah aku, aku dok layan macam bby tau tak. ape yg aku dok cakap untuk acah acah bby, i used it back for my kucing. ayyo cannot go la.

and why i am so stubborn for this matter. i am the person, one in it that is not easy to love. pasaipa, hati keras dah mampus malas nak pikir. bkn aku nak yg perfect but simple je yet the most important is understanding dan memahami. satu lagi terimalah org tu seadanya. ni kalau itu tak leh, ni tak nak ape semua cara macam dah control hidup, ape ingat aku ni remote control? sori naik lori la. 


as for me. boyfriend is like 30th february. it doesnt exist, yet never exist. huhu, kalau pegang quote ni lelama, tak berlaki la aku, xde keturunan la jawabnye haha.


berubahle -..-
by the way am sorry this entry is boring.
imageimage


4 comments:

Anonymous said...

oh zila..mr.meow meow was here..

Mizz Coki said...

I always say this to adik2 yang putus cinta sampai meraung dan hentak2 kepala kat dinding --> satu hari nanti bila kamu dah bahagia dengan jodoh yang Tuhan tentukan untuk kamu pasti kamu akan mengingati saat kecewa ini sambil menampar dahi! Sebab kamu menangis untuk orang yang salah dan tak berbaloi. (berdasarkan pengalaman sendiri... hehehe)

Eyda Dania said...

hyee zila...terjah blog zila jap..hehe..sme r..slalu gk owg tnye soalan yg sme cmtu...pening kple nk jwb..biase r mnusia kan..lgi2 mkcik2 yg suke wt cite..so bored..hehehe..

norzillawatie binti zahidin said...

meow meow tuuuu. sumbat pam tandas pedihh.hahaha

mizz coki: wahhh dah kawin ke miss :)

eyda : hahaha tau xpe. sabo jela macik2 yg suke buat mesyuarat agung tu

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea