Tuesday, January 12, 2010

missin'

Posted by norzillawatie binti zahidin at 6:23 PM
bile ku dengar lagu menghitung hari dr salamiah hassan
macam terase sumthing
i miss someone...
tp nk wat camne kan...
seperti da xleh bersame die lagi..
yup..past is past..
tp the memories stil xleh lupe..
mmg..ni lumrah..
bnda bile da jumpe..or alami.
susah nk lupe..
apekan daye la..
da sayang sangat..camni la jadinye..
menangis tu perkare biasa..
termenung n pikir macam2 hal..
he's the one yg different from the others..
should i lupekan die..or..
tunggu...
mmg macam2 da jadi...buat rase xtahan..
tp boleke perasaan sayang tu xde macam tu je..
sakit mmgle sakitkan..
bile cakap benda buruk..mmg sakit hati..
but how about sebaliknye...
bile sebaliknye..benda tu akan buat aku rindu die sangat2
macamna??i dunno whether he miss me or not..
maybe rite now..he really hate me..totally..
camane...aku pon xtau nk cakap..
bile kenang..nangis...
tu je..keje aku..nanti ape keje pon xleh buat..
ya Allah..kuatkanla hati ni..
nk hadapi hari2 mendatang..
2 tahun berlalu macam tu je...
makin banyak tulis..makin bergenang air mata aku,
life da xmacam dulu..
aku tau..tiap2 masa dia care pasal aku..
aku suke...protect aku bile aku susah..
tp kadang2 die juge tinggalkan aku..
aku sedih...yela...sape xsedih kan..
kadang2 aku rase xpenting bagi die..
tp kadang2 aku rase penting sangat bg die..
rase2nye ade lagi xpeluang utk aku merase
menjadi org penting....diperlukan..
tp janganla cr aku bile perlu..
teringat gelak tawa die...
masakan ibu die..macam belangkas nye aku n kakak die..
aku nk juge merase disayangi macam dulu..
tp tau...da xkn ade peluang tu..
bole x tolong reversekan balik masa lalu..
nk rase kejap pon xpela...
pastu janji xjumpe die lagi..
kenape rindu yg teramat2 sangat ni..walaupun aku rase kadang2 pahit
bile bersame ngan die...
plz..................
cakapla camanepon..xkn berlaku benda tu zila..past is past..
patutke aku lupekan die...plz...
aku kena istikharah...mmg ade yg cakap..lupekan aje..
cakap senang kat mulut..aku yg menanggung.aku je tau..
knp hidup aku ditemukan org macam die..
ujian ke untuk aku..??
mmg kami da berpisah...broke up..
tp bg satu hubungan yg bagi aku agak lama..
sangt2 perit nk lupekan die..
sori to say...
satu keje pon xleh buat skrg ni...
pengubat hati aku..kawan2 aku je skrg ni..
family pon kadang2 tunggang langgang..
ujian..aku tau ni tuhan nk test aku..
utk lagi tabah..knpela aku ni ade perasaan sayang..
knpe ha..bole x tuhan tolak perasaan sayang aku ni..
ya Allah..aku x berniat nk cakap camtu..
tp..bile ade perasaan sayang..macam ni jadinye..
tgokla aku skrg..kadang2 aku ngelamun sorg2..
kadang2 termenung tah pandang ape pon aku xtau..

kadang2 aku nk juge rase..n harap..
die masih sayangkan aku lagi..
masih sayangkan aku lagi...
sayangkan aku lagi..

aku rase bile aku tulis benda ni..
akan ade hati lain yg rase terluke..
aku minx maap..tp kat sape2 aku xpenah ngadu..
kat cni la aku nk lepaskan sgale perasaan aku..
plz..pahami aku...aku minx maap sangat2..

ampunkan aku...

assalamualaikum...

1 comments:

Abdurrahman Haidar bin Sholihin said...

Assalamu alaikum.
Nur,nih aku udah masuk blog kamu.aku sedikit kesusahan baca bahasa malaysia,,haha.
Salam hangat dari Indonesia

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea