Thursday, January 26, 2012

carta hati batak

Posted by norzillawatie binti zahidin at 5:23 PM
sebelum bercerita gua nak sampaikan usrah sikit.


begitu bunyinya. kita hamba kena sabar. Tuhan ajar begitu through Al-Quran and Hadis. gua banyak kurangan and semua itu datang dari gua sendiri. sesungguhnya juga orang yang selalu diuji is orang yang disayangi Allah. Allah sayang semua juga hambaNya apa adanya mereka pun. gua cekal and banyak belajar bersabar juga dari orang orang yang sabar di sekeliling gua. mesti orang cakap gua sembang lebih ke apa cakap macam payau je. ape salahnya gua nak berpesan pesan walaupun gua buat salah :'(

xpelah xnak cakap banyak

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
cerita lain pulak

gua sekarang da manyak syok dengan lagu #cartahati. walaupun hakikatnya gua tak berapa ngam dengan lagu #cintamukabuku beliau. sekarang nak sembang apa? cartahati gua?? gua takda sapa nak buat list cartahati. gua ada separuh hati aje mamposlah gua malas nak pikir sape nak masuk cartahati gua. gua sekarang pun sibuk dengan event sana sini, show lagi, kolej belajar makan minum gua lagi hoi sibuk. tgok, bahasa gua pun dah ber'guagua; sekarang mmg sebenarnya takda sapa pun boleh buat gua jadi calon cartahati diorang.


kalau boleh ni nak buat cartahati. tapi xpela.gua minat dia berlakon jeee. styleee!
heeeeeeeeeeeeeeeeeee :)


credit to : biqahatmin

jap. kenapa perlu gua cerita pasal carta hati ni. ish. semak pulak rasanya. sesak pulak. okay. hari ni hari jumaat penghulu segala hari. pagi2 ni actually gua dah ngamuk maki sepenuh hati sebab xde kelas xbgtau gua. ape korang ingat sri iskandar ngan manjung tu dekat ke. beron betul. membe aku yang duduk asrama pun xtau punyela dia pun marah tadi. apetah lagi aku kan. sesak pulak dengan benda yang xda masalah jadi masalah. ape lagi gua let go jelah. benda dah jadi and gua dah sampai sri iskandar pun. cerita banyak pun tak guna, letih otak je.

gua nak cerita apa lagi. oh yap. gua nak sembang bisnes sikit kat sini. so for those yang nak beli baju2 gua, boleh la order kat gua through fb gua di ohzila sini. ni contoh2 baju yang gua jual. kasut pun ada nyah.




and banyak lagi. jangan lupa bukak fb gua and take a look okay!


that's all lah kot. gua takda hal lagi nak sembang. emmm. gua pakai baju biasa, oklah, jumpa lain masa!bye!


imageimage


6 comments:

Cikpuan rara said...

wahhhh bab baju ni mmg rara suke.jap2 nk bukak album.

norzillawatie binti zahidin said...

silekan silekan :)

♥e'in♥ said...

tak kan lu takde lagi 'fruit heart'.. :)

norzillawatie binti zahidin said...

lalalalala... fruit heart?? sedap nama tu

A'IM said...

uit wat la popup komen

norzillawatie binti zahidin said...

adoiii macamanaaaaaaaaaaaaaaaa

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea