Tuesday, January 17, 2012

cerekarama

Posted by norzillawatie binti zahidin at 9:41 PM


respect is a need to fulfill a better life. it will turns to you back.


korang penah merasa bila dah buat salah dengan orang, lepastu korang hidup macam tak tenang. jantung macam tak cukup degup. oh segala benda tak tenang tak senang nak buat. tak kena tak cukup umpph segala perkara. tu lah namanya gelisah. yes, I do. contohnya, bila aku gadoh ngan mak aku, lepastu tak bercakap mesti lepastu aku rasa oh Ya Allah, how a big sin I did today. lepastu barulah aku mesej mak aku, "mak Along mintak maaf". harga sms satu sen. harga mintak maaf tak ternilai. tu aku belajar, whoever she is, saya tetap sayang dengan mak saya. and I miss her.


permulaan hidup kita bermula dengan mak. mak is everything. ok boleh saya sambung cerita lain. hey, i heard that everyone dah dapat baucar RM200 tu. semua sembang nak beli belah kat Popular la, MPH la, but then, lepastu semua cash kan..macam aku. semua muka berubah bila dapat free 200 hoi sape tak nak lah kan.

tiba tiba aku rasa bosan, k lah.bai.

imageimage

6 comments:

miss keila said...

kadang2 saya pon macam tu, bergdauh sampai tak bercakap, then baru rasa menyesal datang...

farhan said...

semua dpt.. baucar apa rm200 tu..aku tak dpt pun...

♥e'in♥ said...

lau e'in gaduh dgn ibu, paling lame 3 hari tak bertegur.. :(

norzillawatie binti zahidin said...

emmm... terasa rindu kan ?

norzillawatie binti zahidin said...

kenapa tak dapat??

norzillawatie binti zahidin said...

emmmm. 3 hari ok le. ni dah bape bulan dah

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea