Friday, January 6, 2012

nak tukar layout.bosan

Posted by norzillawatie binti zahidin at 2:59 AM

aku rasa aku dah macam tak boleh belah dengan layout ni. takde follower, takde notification, takde link aku nak pegi. bosan bosan. ke aku sendiri yang tak reti. buta betul aku ni. mana patut aku pegi. tak pasal2 kena tukar layout lagi, pakai layout ni macam takde kawan. damn bosan.

ah tukar tukar.

imageimage

4 comments:

penulisM said...

awat bosan? mai la berkawan dengan saya. :)

Latest post: Sapi berhias seperti pengantin perempuan

norzillawatie binti zahidin said...

penulis M?? saya akan baca entry awak :)

model pakaian grosir said...

tulisan yang baik untuk di simak,,nice post

norzillawatie binti zahidin said...

errr..

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea