Tuesday, January 24, 2012

gath BP Teluk Batik

Posted by norzillawatie binti zahidin at 8:03 PM


i found this and i looked at myself. the difference are, he hasn't sumthing that I have and I haven't sumthing that he has. He has no hand even one but he has the effort to work while i have perfect hand and it's completely with ten fingers but no effort to do anything.

kalau cakap pasal kudrat, aku salute orang seperti dia. walhal kudrat aku patut digahkan lagi dengan secukup fizikal yang aku ada. subjek yang nak diketengahkan di sini ada lah bersyukur on what we have and never look down towards them.

cukup untuk usrah harini. mari bersambung cerita..

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

last two days, Gathering Blogger Perak Teluk Batik. Sangat awesome sangat best. actually aku dah mengenali diorang agak lama sbb aku stalker diam diam diorang ni . ape jadi semua ketahuan la. and terbukak la pintu hati aku nak pegi jugak bila diajak si Penyu. yela, dah dekat sangat dengan rumah memang sepatutnya dimaki kalau tak pergi.

and result adalah seperti di bawah. I got so many friends, jokes, dibuli, dicampak, semua ada and all these things I buried on my memory and will last forever. This is a family and I want to be the one in it. Tengs Penyu. :)


satu



dua



tiga



empat



lima
"3 punca tercampak ke laut"



enam
-its'me and mimi-



tujuh
-yana, hepi birthday. be strong!-



lapan
-tengs Penyu-



sembilan
-tengs intan for the origami-
-amal thegarang-

well, banyak cerita kita makan sama sama pegi karok bising bising ketawa terhegeh hegeh semuanya ada and actually there's a lil bit cry juga. harap lepas ni kalau ada lagi gath aku joinla, kalau aku tak segan and tak malu lagi. tengs for the friendship. love you BPians :)

imageimage

10 comments:

Cik Reena Tan said...

thanx sbb tolong tgkap gambar reena aritu. actually nak panggil zila bergambar. tp zila da kemana mase tu. huu~

norzillawatie binti zahidin said...

xpela. sob sob. hahaha. sokay lahhh

The Garang said...

hahahaa. 3 punca di campak ke laut tu aku suka. kehkehkeh

norzillawatie binti zahidin said...

diamla ko

A'IM said...

bak kata amal..3 punca di campak tu memang bro suka..
wakakakaka

apa kata wat sistem popup komen..hehe and remove word verification tu

norzillawatie binti zahidin said...

ate macamana nak buatnyeeee

Nur Intan Syafinaz said...

Zila!!
best!!hahaha.
Hope jumpe lagi!:D

norzillawatie binti zahidin said...

tengs intan :)

anismelon said...

tak dapat pon origami..merajuk arh ngan intan..weee..mmg awesome..hope pas nie kalo ade lg kite xsegan segan dah..ngeee..

norzillawatie binti zahidin said...

tau xpe. i pun xsegan dah. snang eden nak buat konsert t haaa :)

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea