Wednesday, January 11, 2012

oh.ok

Posted by norzillawatie binti zahidin at 4:47 PM


blog aku dah macam termanipulasi sendiri dan bergerakbalas sendiri bila semuanya bertukar rupa kancah kancah pakai dynamic theme dulu. sangatlah bosan. kawan pun takda. kan aku dah mengomel sekali lagi. oh ok. bosan bosan. and sekarang chatbox pulak baru je dipulihkan dengan bantuan kawan2 blogger perak. itu dipuji. terima kasih sangat sangat ye.



oh can i get this peaceful place please. want it for honeymoon moo moo moonnn. new semester dah bermula and semua perkara mesti baru. tapi benda yang stick lama is perangai. pergh. malas. kerja last minyter, bertangguh tangguh. owhhhh. malasnyaaaaaaa. bila nak berubah macam ni. lepastu kau mimpi nak dapat tempat indah begini. tongkat dagu la sekarangggg.

dulu banyak je benda aku nak sajikan kat blog ni. sekarang semuanya malas dan santai dibadai landai malas. apa nak buat. makin tua makin malas. kerja pun tak lagi. boyfriend, please bagi semangat sikit boleh. uhuk2.

dahla. tulis entry pun malas. gua sekarang tak sabar sebenanye nak tunggu baucar RM 200 yang tak dapat2 lagi tu. gua nak beli buku banyak2. buku yang xde kena mengena dengan belajar gua. novels and comics might be.

by the way, dont let dreams always be dreams. make it reality.


imageimage


2 comments:

Nens Collection said...

seronoknye jd student skang siap dapat duit buku ag..hehehe..best2X!

norzillawatie binti zahidin said...

kan kan. hehehe.

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea