Thursday, July 1, 2010

reunion 5flamez

Posted by norzillawatie binti zahidin at 1:32 PM
fadhil.me.tuntong.aie.eri

ni la 5flamez yg mekar since 2006..
sumenye sebaye n we ols from sm teknik ipoh persiaran brash..
aku the only one yg electricla student
while eri,fadhil n tuntung satu kelas meki
n aie civil..

macamne kami dr 3 courses yg belainan leh jd kawan baik..
sumenye berpunce dr teraju..
yah..thanks teraju sebb menyatukan kitorg..
teraju tu satu penerbitan majalah skolah aku..
where i'm the chief of editor..
yg len sume di bawah exco yg belainan like photography n many more

ni adelah reu kali ke 2 yg dibuat kat lumut
di mana 1st time wat kat ipoh...
kali ni kat manjung la plak kan...memandangkan aku n aie dok manjung

well,sangat hepi jumpe sume...
ape yg sedih nye aie nk blaja ka unimas da..
da terbang da pon..
while yg len da nk keje
tuntong sambung kat uitm shah alam...

aku yg stil terkapai2 blaja xdapat satu sijil ape pon ni ha..
ntahla....
sedih xterkata...
but aku xkn nk give up je kan..
thanks la pada yg len yg salu bg support kat aku
utk tros blaja...

aku harap dapat jumpe korg lagi..
sonok mandi kat teluk batik ngan korg...
lepaking2 watched cinema
n paling specialnye makan ikan siakap 3 rasa...
gile r makan 5 org rm64.90..
kat fauzira...

hope kite dapat jumpe lagi..
maybe after 4years...
tunggu lepas aie balik...
harap dapat berite yg gembire dari korg lagi..
i luv u ols damn much!



zilla_rock

1 comments:

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea