Sunday, October 23, 2011

otak berulat sebab makan sushi 2

Posted by norzillawatie binti zahidin at 7:48 PM

hello peeps, sementara menunggu seseorang yg tgh berak, ewww. haha, sempat la kot aku update story sini. this is about otak. still about otak, for those yg baca entry aku before this, ok bole muntah for sure sape tgok gamba tu. kalau xbaca lagi, haruslah tgok sbb baru korang faham cerita aku ni.

nak muntah tak?

sila scroll sekejap ke ke bawah

get ready..

3..

2..

1..

ACTION!


Brain Worms - Magots & Brain Cancer


ok




korang nak makan sushi lagi tak?

nak lebih mendalam tekan sini baca habis habis

aku xlarat nak mengentry lama2 kang muntah.


terima kasih penyampai maklumat shomeyshayang
credit to u

imageimage

3 comments:

nurkaloi said...

ahhhh tidak !!!
tak mahu makan lagi
serius takut

bella luna said...

eiyerkk,aku tak sanggup nak bace entry nie balik even aku tak faham kat mane sushi nye,huhu,.deim it!!

norzillawatie binti zahidin said...

sushi tu kan ikan mentah semua makanan mentah so efek dia kat situ la

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea