Monday, October 24, 2011

tu je.bye

Posted by norzillawatie binti zahidin at 9:24 AM

hari hari entry aku macam menggelikan and mesti kena prepare plastik siap2 sebab ade je gambar yang mintak dimuntahi hari hari. sabar je la ye korang. aku pun macam teruja nak post gamabr sebegitu padahal memang aku pun tak tahan loya, tapi layankan jela.

sememangnye tak tau nak post ape di sini. sebab dah lama tak cerita pasal diri sendiri kat belog sendiri. ape tak nye, gambar yang lain lebih diteruja dari gambar sendiri.hahah. lain kali capture la cantik cantik baru rasa macam "phew, nak upload fb lah" sambil tersengeh cengeng sorang2.

yelah. maklumlah. aku bukan fotogenik ke fotogenit ke. apetah lagi nak berfotogedik. memang tak reti la. sorry la. gua bukan jenis pandai senyum and nak jadi camwhore sanasini bila depan kamera.kalau cantik bolehla. nak tengok buktinya.



tu je nak story.bye.

imageimage

3 comments:

nurkaloi said...

heheh layan ~~
elok zila siap letak plastik kat blog nie
gagaga

PinQib said...

eh abes dahh,... cepat nye.. salammmm selasa

norzillawatie binti zahidin said...

hahahahah :D

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea