Monday, November 8, 2010

exam oh exam

Posted by norzillawatie binti zahidin at 6:37 AM



final exam..
3 more days to go...
esok.lusa.tulat.
maka bermulalah kertas peperiksaan yang pertama iaitu
PENGAJIAN ISLAM..
tabikkkkk...
maka dengan itu untuk beberapa hari ini saye akan menjadi ustazah
perghh..cayalah!




papepon mane bole study last minit
jadi jika mahu berjaya kena study smart bukan study hard
nanti mulalah kepala otak berbelit dililit dengan berbagai2 jawapan
nak2 tambah lagi dengan sembelit sebagai bonus
untuk kegagalan!
xpasal2 kang jadi macam ni plak


arakiannye pule



silap haribulan susah2 kang bile agak2 da desperate sngt
mulala tengkok menjadi panjang
macam zirafah mata pulak macam mata ikan
bole tengok atas bawah kiri kana 360 darjah
masa tu la jadi stalker konon2 hebat
super stalker!super peepers!
no peeping oke!



ha korang janganla putus asa
kalau xdapat jawab sangat pon
buat2la kompiden buat membe sebelah cuak sket
even dalam paper jawab macam hampeh
tu boleh efek org sebelah gak tu
aku punye style lah kan aku mmg suke buat camtu
even otak 'empty' habuk pon tadak!
tapi salunye lah kan aku mesti dapat idea last2 minit
so camni.ape je yg korg leh pk logik biaq pi tulis ja
jangan biar ketas kosong oke
and must be serious
jangan lupe ink pen tu mestilah berkandungan
ok!


haha satu lagi tebiat student ni
mak aih...
kalau esoknye paper
malam sbeelum tu la kecoh kepoh nak study
yang bising tros jadi diam
yang salu memekik tros senyap macam kena cekik
apepon masa tu jangan main2
kalau x sia2 weh
mmgla da study tapi kalau da overexcited sangat
esok nye kompom blurr la weh!
so beware!
jangan belagak sangat!



kan sonok kalau jawab sambil mengukir senyuman yang terindah
'senyum!xperlu kata apa2!'
pergh da macam si najwa dok nyanyi plak kan
4 sure bile bole jawab kompom korang rase macam nak gelak je
4 da whole time exam tu berjalan
masa tu la organ2 dan darah sel2 dalam badan
berjalan ngan lancar dan lincir perjalanan
otak pon berjalan seperti yang disuruh
xsia2 lah tuhan anugerahkan kite akal
and kudrat untuk kite study
da siap anta pon cpat balik pon cepat
but make sure sebelum anta
cek dulu
kot2 tersalah jawab ke tersalah tulis ke
tersalah letak jawapan ke
okaih!




bile dapat result camni mesti sonok gile ah
kompom la dude da mcam dapat result SPM 20A1 plak
pergh padahal 1 kertas je yang len sume fail
hahaha..korang study hardla..
aku mmg reti sembang tapi diri sendiri ntah ke mana
tapi terget aku mmg tinggi oi
4flat.mmg berangan
y not if dream comes true!
kan!



apepon
gudlak pade yang mengambil exam ni
and believe that
the future is yours!!!
++u make it u face it++

0 comments:

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea