Sunday, July 10, 2011

bersih yang kotor 3

Posted by norzillawatie binti zahidin at 1:50 AM

salam sekalian warga readers =)

tutup lah bicara bersih, bukan tanda nak kalah, tanda nak tutup salah tapi tanda nak berdamai tak mahu gado, tak mahu kata mengata tak mahu ada sengketa. sukalah jika nak berdamai, tak suka apa boleh buat. rambut u kaler lain, rambut i kaler lain. kalau da nama bersih haruslah sucikan ia, bukan dengan ada nya sengketa. kita sesama islam kan.

memohon duapuluh jari kakitangan salah bahasa, kasar bahasa. ni bukan blog politik tapi kalau bicara hak politik, da macam xleh pakai plak nak post kat sini, sebab semua nak menentang and xnak cakap elok2. macam xde hak plak nak cakap kat sini. unfairkan. owner blog xde hak nak post kat blog sendiri. xpe xpe.


damai itu penting.
anynomous, sila tampil untuk berdamai.
mintak maaf segala gala and pandanglah juga pandangan saya
memandangkan saya juga melihat pandangan tuntutan anda

be positive
sama2lah jadi pembersih
.
.
.
.
.
rumah.

nak jadi pembersih lain tu hak korang.
peace no war

assalamualaikum

imageimage

5 comments:

cik aisha said...

pembersih rumah...hehee.gud..:)

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

weheheehhe

Anonymous said...

maafla td kalau ade tekasar bahase,.. bukan unfair, tp cume membetulkan kesilapan.. hang nak w entry ape pon wat la, tp jagela bahse..budi bahasa kan budaya kite..

aQim said...

xpe zila.. tu hak u untk besuara.. semua org ad pndpt masing2..:) xkn yg sokong je ad hak bsuare kn..heh;p

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

mekasih anynomos :) suke anda, maap ye salah saya

aqim: mekasih aqim. terharu woooo

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea