Tuesday, July 19, 2011

kem fasilitator

Posted by norzillawatie binti zahidin at 8:31 AM



memang aku rajin dan aktif sebegini since kecikkecik lagi so jangan tanya dah besar kenapa tegar lagi sebegini. cerita dah basi dah ni sbelum masuk kolej lagi, sebelum kena opret lagi, sebelum masuk hospital lagi. lepas habis kem ni yang terus aku masuk hospital tu.

time kem ni aku dah sakit2 dah tapi masih bertahan lagi. balik trus xleh belah tu. huhu. stop lah story sakit. asyik sakit je kan.=.=

gambar nak cerita yang aku masak dalam hutan. jadi chef hutan kot. tahu aku msak ape. nasi ayam bali classic. phew. ade orang bole buat tak macam aku buat. haha. ramuannye hanyalah

nasi
ayam bakar rincik2 kecik
limau bali
minyak
garam
telor

bawang2 sume tak bagi, so kena pikir sendiri macamana nak masak dengan hanya menggunakan minyak dan garam sahaja. last2 boleh jadi nasi ayam bali kau. sedap eh. even nasi macam mentah kelentah lagi.yekyek. tahu tak telor kena masak tanpa ade pecah. nasib baik telor aku masak tak pecah. cara aku masak telor tu adelah dengan tanam ia dalam tanah so dekat tapak tanah tu la tempat bakar ayam. so otomatik dia panas lah di situ and masaklah ia di dalam itu.

ramuan tambahan semua amik snediri cari sendiri dalam hutan. terima kasih kumpulan TOLERANSI. kihkihkih. group kita mmg sempoi. sayang korang.

=.='

imageimage


5 comments:

khairul said...

aktif gak tuan blog ni rupanya

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

ofkoslah

imah said...

cool ^^ survival di dalam hutan..

zulhilmi.tempoyak said...

mcm penah ketemu...;p

norzillawatie binti zahidin (che-che) said...

huhu..mmg cool gile la imah

zulhilmi: ???

lagu saya

Celine Dion - The Power Of Love

Powered by mp3soup.com


Get your own Digital Clock

 

ohzila lova Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea